Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak engem szomorít el, hogy...

Csak engem szomorít el, hogy az élettelenek mennyire tönkreteszik ezt az oldalt?

Figyelt kérdés

Itt elsősorban a kamu kérdések mértéktelen elszaporodására gondolok.

Egy kis statisztika a jelenlegi 500-as toplista alapján:

- Az elmúlt 30 napban 3700 kérdést tettek fel.

- A TOP 3 felhasználónévhez tartozik 380 kérdés. Azaz a kérdések 10%-a.

- A TOP 10 felhasználóhoz 980 kérdés, Azaz a kérdések több mint 25%-a.

- A TOP 50 felhasználó teszi ki a kérdések 60%-át 2260 kérdést.

Mindezt úgy, hogy több mint 350 felhasználó kérdést sem ír ki, vagy csak 2-3-at / hónap.

Gyakorlatilag ugyanazt a folyamatot látom, mint más, már tönkrement oldalakon. Chat oldalak, fórumok. Egy "kemény mag" beeszi magát mint a fene, és mindenki más szép lassan megunja.

Ha csak az első 10 felhasználót nézem, akkor abból is gyanítható, hogy 1-1 élettelenhez 2-3 akár több felhasználó is tartozik. A kérdésekből és az adott válaszokból is látszik, hogy gyakran ugyanaz a személy válaszolóként is megjelenik saját magával "egyetértve".

Régen legalább bent maradtak a saját "képzelt" karakterükön belül. Munkaügyis, bombanős, miegymás. De manapság már akármelyik kategóriában ott vannak.

Aztán jön a normális kérdezők felől a panasz, hogy nem kapnak értelmes választ meg mindenki rávágja, hogy kamu a kérdésük. Mikor gyakorlatilag minden 2-4. kérdés kamu.

2019. nov. 15. 18:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
84%
Itt az élő példa: 11-es válaszoló az a személy (Obelix, Rexraptor stb...), aki 2017 óta napi szinten írogat ki munkaügyis/álláskeresős, mostanában "nem tudok sört venni" kérdéseket, aztán ha nem tetszik neki a válasz, akkor privátban írogat minősíthetetlen, trágár stílusban. Még nem tudtam eldönteni, hogy troll vagy szimplán elmebeteg.
2019. nov. 16. 11:52
 22/25 A kérdező kommentje:

Az az érdekes, hogy az oldal moderálásán is erősen érzem a kettős mércét.

Normális kérdéseket törölnek, voltak teljesen normális válaszaim amit töröltek. Volt már olyan is, hogy moderátori üzenetben jelezték, hogy az általam jelentett kérdés nem sért szabályt. Miközben 100-adjára feltett, egyértelműen kitalált, provokatív kérdés volt.

Ami szintén érdekes, hogy a felém irányuló támadásokat (lásd ennél a kérdésnél) valahogy nem törlik ki...

2019. nov. 16. 17:44
 23/25 anonim ***** válasza:
83%
szar ez így ja
2019. nov. 16. 17:54
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem csak téged, de felesleges ezen rágódni, ez csak egy weboldal.
2020. dec. 1. 15:16
 25/25 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1080..

A 7-es választ én (a kérdező) jelentettem mint nyilvánvaló provokációt, mégse történt semmi. Máskor meg én kiírtam a Politikában egy komolytalan kérdést azt törölték (pedig elég lett volna a Humorba átrakniuk).

Ez a GyK kérem szépen.

2020. dec. 2. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!