Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak engem szomorít el, hogy...

Csak engem szomorít el, hogy az élettelenek mennyire tönkreteszik ezt az oldalt?

Figyelt kérdés

Itt elsősorban a kamu kérdések mértéktelen elszaporodására gondolok.

Egy kis statisztika a jelenlegi 500-as toplista alapján:

- Az elmúlt 30 napban 3700 kérdést tettek fel.

- A TOP 3 felhasználónévhez tartozik 380 kérdés. Azaz a kérdések 10%-a.

- A TOP 10 felhasználóhoz 980 kérdés, Azaz a kérdések több mint 25%-a.

- A TOP 50 felhasználó teszi ki a kérdések 60%-át 2260 kérdést.

Mindezt úgy, hogy több mint 350 felhasználó kérdést sem ír ki, vagy csak 2-3-at / hónap.

Gyakorlatilag ugyanazt a folyamatot látom, mint más, már tönkrement oldalakon. Chat oldalak, fórumok. Egy "kemény mag" beeszi magát mint a fene, és mindenki más szép lassan megunja.

Ha csak az első 10 felhasználót nézem, akkor abból is gyanítható, hogy 1-1 élettelenhez 2-3 akár több felhasználó is tartozik. A kérdésekből és az adott válaszokból is látszik, hogy gyakran ugyanaz a személy válaszolóként is megjelenik saját magával "egyetértve".

Régen legalább bent maradtak a saját "képzelt" karakterükön belül. Munkaügyis, bombanős, miegymás. De manapság már akármelyik kategóriában ott vannak.

Aztán jön a normális kérdezők felől a panasz, hogy nem kapnak értelmes választ meg mindenki rávágja, hogy kamu a kérdésük. Mikor gyakorlatilag minden 2-4. kérdés kamu.

2019. nov. 15. 18:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
9%
Fatal! Inkább csajoznàl màr be végre 30 vagy mit tudom én hàny évesen?? Szerezzek neked nôt??😂😂😂
2019. nov. 15. 19:32
 12/25 anonim ***** válasza:
14%
*évesen!!!!
2019. nov. 15. 19:33
 13/25 A kérdező kommentje:
Valahogy éreztem, hogy az élettelenek megtalálják ezt a kérdést is...
2019. nov. 15. 19:34
 14/25 anonim ***** válasza:
34%
Na igen, itt a díszpéldány, aki csak beszólogatni jön. De ő legalább nem ír ki baromságokat, csak hergelni próbálja a gyengébb idegzetűeket. Ő kevés vizet zavar igazából.
2019. nov. 15. 19:36
 15/25 A kérdező kommentje:

Ami még érdekes, van felhasználó, akinek -700 pontja van értékelésekből.

Magyarul az ő szórakozása, hogy feljön és lepontoz minden választ mert ezt élvezi.

2019. nov. 15. 19:45
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Legjobb megoldás szerintem a felhasználók szempontjából, ha megszűnik a statisztika toplista. Második legjobb, ha nem jár kérdésért és pontozásért pont.

Nézz rá amúgy a politika kategóriára, 10-ből 9 kérdés magyar politika alkategória, nagyrészükről ránézésre megmondod, hogy irányított trollkodás. A legnagyobb probléma ezzel kapcsolatban, hogy ezeknek a trolloknak és az oldal üzemeltetőjének az érdekei azonosak – a hirdetőknek tökmindegy, hogy legit kérdések vagy "Miért Orbán Viktor a legjobb miniszterelnök valaha?"/"Miért álszent az összes nő amikor csak a pénz kell nekik?" spamelés megy, amíg valódi emberek kattintanak a kérdésekre.

2019. nov. 15. 20:23
 17/25 anonim ***** válasza:
36%
Pentek estejet azzal tolti, hogy gyakorin statisztikat szamol mindenfele baromsagrol :DD a helyedben inkabb azon aggodnek, hogy 30 evesen szuz vagy :D
2019. nov. 15. 21:29
 18/25 anonim ***** válasza:
46%
Sajnos az ismerkedős kérdések törlésén kívül egyáltalán nincs karbantartva az oldal. Karbantartás hiányában meg minden tönkremegy előbb-utóbb. Nyugodtan behozhatnák például, hogy havi 2-3 kérdéstől többet ne hozhasson létre egy felhasználó, továbbá egy IP címről csak 1, max. 2 felhasználó regisztrálhasson, ez meg is oldaná a problémát. A másik dolog, ami tönkreteszi az oldalt, hogy 10 válaszból 8 irreleváns kötekedés.
2019. nov. 15. 21:38
 19/25 anonim ***** válasza:
34%
Jah mint az a punisher gyerek,az is azt hiszi hogy itt igazságot oszt mert jól megmondja a magáét. Le kéne nyúzni a bőrt a pofájáról de úgy hogy a kva anyja végig nézze.
2019. nov. 15. 21:42
 20/25 anonim ***** válasza:
60%

"Hát vagy legalább kérdést csak névvel lehessen kiírni. Rögtön bukta lenne a sok kamu."

Támogatom!

2019. nov. 15. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!