Jelenleg milyen problémád van, és mi oldaná meg?
Úgy érzem, hogy nem halad semerre az életem, évek óta ugyanott tartok, hiába vannak álmaim/terveim.
A pénz megoldaná, azzal be tudnám fejezni a jogsit, és el tudnám kezdeni a tanfolyamokat, amik kellenek az álommunkáimhoz (igen, még el se döntöttem, hogy a kettő közül melyiket csinálnám szívesebben).
Ezen kívül egy pszichológus is jól jönne, hogy elviselhetőbb legyen a bipoláris depresszió. Ez is pénz kérdése.
Ja meg utálom a telet, gyűlölök fázni, ha elég gazdag lennék, Kaliforniába költöznék.
Szóval a pénz igenis segítene megoldani a gondjaimat.
Nem tudunk költözni a párommal a saját házunkba, mert ugyan kész van, be van bútorozva, de az áramszolgáltató hónapok óta ül a sarokban és eszi a ragasztót, lehet hogy csak jövőre méltóztatnak bekötni a villanyt. Úgy volt, hogy csak nyáron kell anyósék kisszobájában meghúznunk magunkat, amíg elújítunk, de már lassan 2 hónapja teljesen kész a házunk, mégis kénytelenek vagyunk egy fél szobában élni. Lehet, hogy ott kell karácsonyoznunk is. Szép kilátások.
A csoda oldaná csak meg szerintem, sokat nem várok az ilyen szolgáltatótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!