Jelenleg milyen problémád van, és mi oldaná meg?
Figyelt kérdés
2019. nov. 12. 22:12
1/15 anonim válasza:
A penztelenseg,az oldana meg ha megtudnam nyitni a sajat vallalkozasom es jol menne. Ezen kivul az elhunyt szeretteim hianyoznak,ha egy percre is latnam oket mar boldog lennek.
2/15 anonim válasza:
Jelenleg? A családom elött titkolozom évek óta, egy bezárt kalitkában élek. De ezt órakra mindig elfelejtem ha megölelem a szerelmem🥰🥰 és akkor szabad vagyok mint egy madár
3/15 anonim válasza:
Művese kezelt vagyok. Egy új vese. 28/F
4/15 anonim válasza:
3-mas,most ugy legorbult a szam ezen a mondaton amit irtal :( nagyon sajnalom,remelem hogy minden rendben lesz veled
5/15 anonim válasza:
Ha több nyelven beszélhetnék
Még az angollal is szenvedek pedig 9 éves korom óta tanulom mindent ugy nézek, játszom, olvasom....
23/n
6/15 anonim válasza:
Több súlyos betegség. Ezeket már csak a halál fogja megoldani.
7/15 anonim válasza:
Saját lakás. 30 évesen már eléggé tré a lakótárs meg szoba bérlés. Terveim szerint 1-2 éven belül tudok venni legalább egy kisebb garzont.
8/15 anonim válasza:
Kanos vagyok. Kene egy szexpartner, de hat az nem terem csak ugy hipp hopp.
9/15 anonim válasza:
Előre kérem, hogy nem kérek kéretlen hirdetést, MLM-es dolgot, mert 1 már belefutottam egy ilyen kérdés kapcsán.
Szeretnék állást váltani, illetve egy képzésen megtanult dolgot végre alkalmazni, kamatoztatni.
10/15 anonim válasza:
9 év külföld után elegem van, mennék már haza nagyon. A férjem viszont ragaszkodik hozzá, hogy itt maradjunk. A megoldást nem tudom, válni sem akarok, de maradni sem. Bár a honvágy magától nem fog eltűnni, sőt, egyre rosszabb, ezért valószínűleg előbb-utóbb mégis válás lesz ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!