Mivel foglalkozol jelenleg? Szereted ezt csinálni? Mivel szeretnél valójában foglalkozni?
főállásban webfejlesztés, hobbi szinten játékfejlesztés
több éve foglalkozom játékfejlesztéssel, ezzel foglalkozom a jövőben komolyabban
és persze, hogy szeretem
Tolatásvezető a MÁV-nál. Szeretem, érdekes, változatos munka. De ha újra kezdhetném, csillagász lennék.
Kor, nem
Autóipari gyárban foglalkozom külső-belső folyamatfejlesztéssel. Szeretem nagyon.
Nem csinálnék mást. Max ha valami irgalmatlan nagy összeget nyernék akkor foglalkoznék vagy mezőgazdasággal közepes méretű saját cégben, vagy autó építéssel restaurálással gyűjtéssel.
Gyorsétteremben dolgozom. Szeretem csinálni, imádom a munkahelyemet, de nem innen fogok nyugdíjba menni. Kamionsofőr leszek.
20/L
Ügyfélszolgálatos vagyok, irodában, szeretem, de nem innen megyek nyugdíjba én se :-)
Pszichológus vagy magánnyomozó lennék ha újrakezdhetném :-D
Vagyonvédelemben tevékenykedem. Ahol vagyok most, onnan már csak jobb helyre mennék, az meg ritka, mivel az a hely is nyugis meg kiemelt (adatközpont) . :)
Hálózati informatikus vagyok, de az egész IT ipar már nem hoz lázba elég régóta. :( (dolgoztam supportos kollégaként is)
Ha én is újrakezdhetném, akkor pszichológia lenne a választottam. :) (Szociálpszichológia/kutatás)
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!