Mi a legfőbb problémád jelenleg?
Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 22:02
1/25 anonim válasza:
az hogy holnap felelek az ötösért töriböl én meg még mindig gépezek:D
2/25 anonim válasza:
Továbbtanulás (fogalmam sincs hova menjek), továbbá költözés, amiből sajnos nem lesz semmi, így lassan 20 éve élek olyan helyen ahova utálok hazajönni mindennap.
3/25 anonim válasza:
bukok matekbol lehet töriböl is :S
a matekbol nemtom h megyek át évvégén mert fullra nem értem :S
az h a volt barátom áthivott magához hétvégén deh én lehet elbasztam és már megese probál mégeccer hivni... és annyira érdekel mit akart...:(
4/25 anonim válasza:
Ezen a héten még 4 témazárót kell írni
5/25 anonim válasza:
a legelsö vagyok az utolso elöttit nagyon sajnálom a matek legkönnyeb tantárgy csak meg kell érteni a törit meg megtanulod..nemnagycucc hidd el az utolsónak pedig mély részvétemet szeretném kifejezni...SAJNÁLOM:( (nem ironia ez télleg durvaxD)
6/25 anonim válasza:
Hogy rohadt álmos vagyok reggel és minden ba*ott qrva nap olyan korán kell felkelnem.
8/25 anonim válasza:
Az, hogy megittam pár pohár bort az egész napos tanulásomat megkoronázandó és nincs kivel értelmesen beszélgetnem az élet dolgairól, amúgy filozófikusan és magasröptűen... :-)))
9/25 anonim válasza:
Jövő héten vizsga és alig tudok valamit :(
10/25 anonim válasza:
az h lefogyjak.
és h mit vegyek barátomnak 18. szülinapjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!