Mi a legfőbb problémád jelenleg?
Nincs melóm, nincs pénzem, nincs csajom, nincs lakásom. Az albérlés r0hadt drága. Egyetemistaként ösztöndíjból élni bonyolult. Diákhitel: nem akarom az életem első 25 éve után a törlesztésével elb#szni a következő tizet. Meló: sz#rért-h#gyért talán találna az ember, de tanulni is kell valamikor. Nincs csajom, és az egyetem 5 éve alatt még egyet se d#gtam: szóval ha egyetemre jársz, nem biztos, hogy mindennap részegen fogsz k#félni valakivel; lehet hogy még 25 évesen mindig kib#szott szűz gy#k vagy. (lásd az én b#lf#sz esetem). Vagy talán nem is az?
K#rvához nem akarok menni. Személytelennek és megalázónak tartom, mind a szolgáltatást nyújtó mind az azt igénybevevő szempontjából.
Miközben a szövegkiemelővel jelölöm a tételeket egy 500 oldalas könyvben, néha-néha azt az államhoz nyomva arra gondolok, hogy ha ez most egy kib#szott sörétes puska lenne, meghúznám a ravaszt. Aztán jönne a mindent megváltó torkolattűz és villanás: az agyam darabjai beterítenék a plafont, és mögöttem a falat.
Ez nem kamu...
Ha tudtok valami felvidítót vagy pozitív tanácsot adni, akkor tegyétek meg.
K#rvára unom ezt a kib#szott profithajhász g#ci világot. Mindenki begubózik, a saját kis világa mindenek előtt van. Nem érdekel senkit, hogy ki vagy. Pl.: rámosolyogsz egy lányra, aztán az elküld a f#nébe, hogy r#hadt k#nos g#ci molesztáló állat vagy. Rosszabb esetbe a haverja/barátja a k#rva orradat is betöri. Ezért sem járok szórakozóhelyekre, inkább otthon zenélgetek. Meg olvasok. Az számít ebben a rothadó világban, mekkora a f#rk#d/m#lled, mekkora a kocsid, milyen pc-d van; mert a jelenlegi világban ezeket tartják sokan értéknek. Milyen prémium sört vedelsz, milyen sonkát zabálsz: nemtökminegy!? Úgyis csak salakanyag lesz belőle.
Szóval a legfőbb problémám jelenleg, hogy elegem van a világból.
És nem, nem vagyok emós. Nem hallgatok olyan zenét, elmúltam már 15, dolgoztam is több munkahelyen hosszabb-rövidebb ideig. Láttam a világból sokmindent, igaz vannak tőlem idősebb emberek, akik valószínűleg többet, mint én.
De most a legfőbb problémámat írom le.
Elegem van ebből a sz#r világból. Változtatni kell.
lol az első válaszoló a sirály :D
Nekem az a probl. hogy meg kéne a német nyelvvizsgát csinálni, mert 30-án csak papírt kapok a diploma helyett :S
01:11-nek szól (nem tudom ki vagy)!
Ez most tényleg igaz? Majdnem elkezdtem sírni :( KOMOLYAN.
Hogy ezt így leírtad őszintén. Én inkább nem írom le mert már undorodom tőle, attól, ami megy körülöttem, de tudom, hogy csak ÉN egyedül ( :( ) tudok rajta változtatni és fogok is! Van néhány közös pont...
Előző (13:47) vagyok és tudok mondani valami felvidítót is:
19/l eh....
01:11
Ez egy szép menet volt!
Javaslatom, indítsunk mozgalmat, hátha bejutunk a parlamentbe!:)
13:47-nek:
;)
felvidítottál
köszi!
Igaz, még csak 7-es vagyok de nekem a felvételi. Mert még nem igazán tudom, hogy hova is menjek! És baromira kell tanulnom, hogy jó suliba tudjak menni. És minden egyes doga előtt az jár a fejemben hogy: Úr isten lhet, hogy ezen a dogán múllik az élatam!!!
Összegezve: TISZTA STRESSZ VAGYOK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!