Ez ugye csak valamiféle vicc akart lenni? :D
Altalaban antiszocializaltak lesznek az egykék. Nekem feltünt. Ök azok akik nem birnak haverilag röhögve bohockodni nevetve birkozni csikizöst jatszani mert csak les bambul meg puffog. Nem érti ezt a "nyelvet",mert nem volt tesoja.
Masik egyke ismerösöm meg egy szimpla puszidastol is undorodik. Nem tudom hogy lesz e nöje valaha. Lassan 30 es itt tart.
Én egykeként nőttem fel, szüleim elváltak, ígyhát rettentő kicsi volt a család és rengeteget voltam egyedül! Ennek csak egy előnye volt, hogy megtanultam mindig valamivel elfoglalni magam. Anyám nagyrészt a maga dolgával volt elfoglalva és nem vetette meg sajnos az alkoholt sem, nem úsztunk a pénzben, mindenem megvolt, ami szükséges, amit normális családban átlag gyerek alapban megkap, de sosem voltam elkényeztetve. Arra nem volt sem pénz, sem idő. Kocsink plsosem volt. 14 voltam, mikor végre lett fürdőszobánk.
Valamiért mégis sokszor megkapom, hogy biztos el voltam kényeztetve, olyanoktól, akiknek fingjuk sincs az életemről. Kívánok nekik annyi "kényeztetést", amennyit én kaptam....
De lányom is egykeként nőtt fel és merőben más a természete, hozzáállása, élete, mint az enyém. Tehát nem szabad messzemenő következtetést csupán ebből levonni, hogy van-e testvére valakinek vagy nincs. Az ilyen sztereotipiákból lesz az ítélkezés, ami ocsmány dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!