Elkényeztetett gyerekből lettem felnőtt férfi. Tudtok ötletet adni? Többi lent.
1 Igen, nem egy rossz tanács az amit adott az 1-es.
Mert ha a másik oldalt megtapasztalod, akkor sokkal jobban kifejlődnek benned a dolgok, és sokkal hamarább megtudod, mi érték, és mi nem az, és hogy kell emelni az embereket, és mit kell tenni ha esetleg le kerülsz a magasból egyik pillanatról a másikra.
Nem egy rossz dolog, ha ezt gyakorlatban elsajátítod, mert a hozzád hasonló ember krízishelyzetben teljesen elveszíti a lába alól a talajt. És nem tud kitartani, túlélni egy nehezebb szituációt.
Menj el legalább egy félévre önkénteskedni valamilyen elmaradott országba. Van néhány szervezet, aki közvetítéssel foglalkozik. A helyi életedet állják a munkádért cserébe. Lehet még egy kicsi zsebpénzt is kapsz.
Ha látod hogyan élnek emberek más területeken, akkor te megtanulod sokkal jobban értékelni az életedet.
Sose kerüljön rá nálad sor, de engem egy autóbaleset is baromira megváltoztatott. Utána hetekig csak sírtam és gondolkodtam. Elég jól megúsztam azt, amire még a mentők is azt mondták, hogy ennyire törött autóból ilyen ép embert még nem szedtek ki, szóval panaszra okom nem lehet, de elgondolkoztatott az eset. Lelassított, megtanult értékelni azt, amim van. Főleg az egészségemet. Helyreállt az értékrendem.
Ha ma kezdene elvinni a társadalmi nyomás, akkor ismét előveszem azokat az emlékeket és lelassítok, elgondolkozok az élet nagy dolgain egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!