Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, ha minden...

Mit csináljak, ha minden hülyeségért sírok? Vagy valaki, aki volt ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Már akár azért is, ha valaki felemeli a hangját rám. Mi az oka a viselkedésemnek?

2019. nov. 3. 16:29
1 2
 11/11 anonim válasza:
47%
Lehetséges hogy a csillag jegyed a hibás,de az is lehet hogy te egyszerűen csak egy ilyen érzékeny ember vagy, de az is lehet egészen más problémád van mint amin sírsz és nem is azon sírsz.Vizsgáld meg mindegyiket hátha az egyik igaz rád.Az elsőnél nézd meg mi jellemző a csillagjegyedre nézd meg az aszcendensed is én pl. azt nem értettem miért vagyok ennyire úgymond gyerekes és kiderült hogy csak annyi hogy ez jellemző a csillagjegyemre.Ha a második igaz rád egyszerűen csak fogadd el ön magadat és próbáld meg optimistább módon nézni a világot.Ha a harmadik igaz rád akkor meg vizsgáld ki mi a valódi problémád és próbálj meg azzal kezdeni valamit.Sok szerencsét!😊
2019. nov. 20. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!