Segítenél egy ilyen helyzetben egy bántalmazott nőn?
10ből 9 fotelharcos a kommentekben "segített volna" ha ott lett volna. Aki nemleges választ kommentelt, azt letámadta mindenki, hogy hogy lehetnek olyanok.
Én nem segítenék, csak magamat teszem ki veszélyhelyzetnek, valószínűleg késelés lesz a vége, ők meg utána kibékülnek, és élik tovább a megszokott életüket.
Te segítenél, kockáztatva az életedet?
Nem!
Miért?
Megtörtént eset!
BKV járat. Éjszaka. 2 C, erőszakoskodni kezd egy lánnyal, kiveszik a kezéből a telefont és le akarják szállítani egy kies megállóban. Emberünk ott utazik. "Megkéri" a fiúkat, hogy ejtsék a tervet, mire egyik nekimegy. Emberünk meg a kezében lévő fegyverrel kiüti a srác fogait, a másik srácnak meg felajánl egy lövést. A C-k leszállnak.
Mi lett az ügy vége?
Pár nap múlva rendőrség elfogja. Kap 4 évet, ebből 2 leül. Közben hitel bedől, feleség gyerekkel lelép.
Ráadásul soha nem sajnálom azt a nőt, aki barmokkal leáll.
A nő legyen szerető és szexjátékszer. De SOHA ne barátnő vag
Én úgy vagyok vele, hogy nem jó dolog hősnek lenni, mert nagyon rosszul is elsülhet.
Egyszer az egyik rokonom segítségül rohant egy csajhoz, akit 4-5 emberke verbálisan zaklatott. Eredmény: arccsonttörés, több hétig lila volt a feje. A csaj meg leszállt a következő megállónál, amíg püfölték :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!