Mit csináljak, ha minden hülyeségért sírok? Vagy valaki, aki volt ilyen helyzetben?
Én 18 leszek, most is percekig bőgök, mert egy szomszéd leszólt, mert rossz helyre raktam a szemetet😅 Komolyan, egy nagy vicc vagyok, de nincsenek haverjaim, hogy leírjam ezeket, mert akkor a kérdés sem született volna meg.
Valószínűleg meg tudnám oldani a helyzetem, ha tudnám a dolog forrását, okát ennek.
Túl feszült/stresszes vagy? Sokat bántanak?
Tudsz elég időt szakítani magadra hogy kellemes nyugodtságot keltő dolgokkal foglalkozz?
Próbálj picit lazábban venni dolgokat. A szomszéd kb 5 perc után el is felejtette már hogy rádszólt,de te még órákig itatod az egereket? Ne már...
Bántani úgy bántanak, hogy senki nem barátkozik velem az iskolában. Valamikor szavakkal piszkálnak vagy ignorálnak teljesen. Inkább az utóbbi.
Stresszes valamennyire, hogy ha valami nem sikerülne. Feszült társaságban, de mondjuk itt is. Ilyesmik..
Pszichológus az oszim, de ő sem akar segíteni nekem.
Én is ilyen vagyok sajnos. Pszichiáter diagnózisa szerint ez hisztéria. Ez egy valós 'betegség'. Olvass utána.
Gyenge az idegrendszerünk, érzelmileg nagyon labilisak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!