Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, ha minden...

Mit csináljak, ha minden hülyeségért sírok? Vagy valaki, aki volt ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Már akár azért is, ha valaki felemeli a hangját rám. Mi az oka a viselkedésemnek?

2019. nov. 3. 16:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
NE SÍRJÁL MÁR MINDENEN AZ ISTEN ÁLDJON MEG
2019. nov. 3. 16:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok és őszintén fogalmam sincs. Sokan a tinikornak tudják be, én mondjuk 18 vagyok és kicsit jobb a helyzet mint mondjuk pár éve, de még mindig elég érzékeny vagyok és ez könnyen kikészíti a körülöttem levőket :(
2019. nov. 3. 16:34
 3/11 A kérdező kommentje:

Én 18 leszek, most is percekig bőgök, mert egy szomszéd leszólt, mert rossz helyre raktam a szemetet😅 Komolyan, egy nagy vicc vagyok, de nincsenek haverjaim, hogy leírjam ezeket, mert akkor a kérdés sem született volna meg.

Valószínűleg meg tudnám oldani a helyzetem, ha tudnám a dolog forrását, okát ennek.

2019. nov. 3. 16:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Túl feszült/stresszes vagy? Sokat bántanak?

Tudsz elég időt szakítani magadra hogy kellemes nyugodtságot keltő dolgokkal foglalkozz?

Próbálj picit lazábban venni dolgokat. A szomszéd kb 5 perc után el is felejtette már hogy rádszólt,de te még órákig itatod az egereket? Ne már...

2019. nov. 3. 16:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Lány vagy?
2019. nov. 3. 16:58
 6/11 A kérdező kommentje:

Bántani úgy bántanak, hogy senki nem barátkozik velem az iskolában. Valamikor szavakkal piszkálnak vagy ignorálnak teljesen. Inkább az utóbbi.

Stresszes valamennyire, hogy ha valami nem sikerülne. Feszült társaságban, de mondjuk itt is. Ilyesmik..

Pszichológus az oszim, de ő sem akar segíteni nekem.

2019. nov. 3. 17:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Lány.
2019. nov. 3. 17:04
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Gyenge az idegzeted.
2019. nov. 3. 18:49
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok.

20/L

2019. nov. 3. 19:05
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok sajnos. Pszichiáter diagnózisa szerint ez hisztéria. Ez egy valós 'betegség'. Olvass utána.

Gyenge az idegrendszerünk, érzelmileg nagyon labilisak vagyunk.

2019. nov. 4. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!