Valaki reagál még így a stresszhatásra? Van e a légzésen kívűl más ami segíthet ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Alapvetűen régóta dadogok, ez néha gyengébb, néha erősebb, fontos helyzetekben stresszelek, próbálom légzéssel kordában tartani, de borzalmas,alig tudok kinyögni bármit is.2019. okt. 26. 11:26
1/10 anonim válasza:
Hány éves vagy, és mikor kezdődött a dadogásod? Azért kérdezem, mert sokaknál nem a stressz, hanem az írás- és beszédközpont pályáinak keresztezése váltja ki a bajt.
2/10 A kérdező kommentje:
19
5 évesen kezdtem el, de akkor még elvétve dadogtam, amikor kezdtem felnőni akkor egyre inkább előjött
2019. okt. 29. 10:26
3/10 anonim válasza:
Helyben vagyunk! Iskolqkezdésre véletlenül nem neveltek át a balkezességről?
5/10 A kérdező kommentje:
Nem, de érdekes mert vannak dolgok amiket ballal kényelmesebb csinálnom.
Fejlesszem a bal kezem?
2019. okt. 30. 09:27
6/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy számít e, de a papámról tudom, hogy átnevelték, ez lehet hatással rám?
2019. okt. 30. 09:29
7/10 anonim válasza:
Nem, a papád esete nem játszik a te életedben. Ennek akkor van szerepe, ha valakit átnevelnek, s ennek során a beszéd- és az írásközpont idegei keresztezik egymást.
Neked azt tudom tanácsolni, hogy hozd rendbe a bélflórádat. Legalább féléves probiotikum kúra, és közben (utána is!) nagyon sok nyers rost. A stressztűrő képesség ugyanis a beleidben tanyázó bacikon múlik.
8/10 anonim válasza:
Egy vályogház ára elsősorban attól függ, hol épült. Ismerek települést, ahol pár százezerből kettőt is kapsz.
9/10 anonim válasza:
Bocsi, az utolsó rossz helyre ment.
10/10 A kérdező kommentje:
Hm.. ilyenre nem gondoltam soha, de nagyon köszönöm!
2019. okt. 31. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!