Ismertek olyan lányt, aki nagyon szégyelli a pukizást/kakilást, a hasgörcsöt is vállalva szorongatja a legtöbb helyzetben?
Nem igazán értem a kérdést!
Nyilvánosan kellene összeszarnia magát, vagy hogy?
Igen, a 12 éves kishúgom.
Egész nap visszatartja a suliban a kakit (reggeltől késő délutánig folyamatosan), itthon is csak akkor megy el, ha csak családtagok vannak nálunk.
Pukizni se pukizik, sokszor hallom, hogy hangosan morog a hasa.
Este viszont (egy szobában alszunk) onnan tudom, hogy elaludt, hogy elkezd megállás nélkül gőzölni a gáz a pizsialsójába, ahogy álmában átveszik az uralmat a reflexek.
Egyszer gondoltam már, hogy telóval felveszem neki, hogy miket is csinál alvás közben a popsija, és hagyja abba ezt a görcsös visszatartást.
Barátnőimmel egyszer erről beszéltünk, és az volt a megállapítás, hogy a lányok megtanulnak csendben pukizni, mindenki így csinálja, vagy kimennek a szobából, és titokban intézik.
Illetve egyik barátnőm baráti társaságban mindig bejelentette, hogy pukizni fog, és dörrentett egyet.
Volt egy olyan fiú osztálytársam, aki, ha rájött a szarás, hazament az iskolából, és ellógott egy órát. Mondta, hogy ha kérdezik a tanárok, mondjuk azt, hogy hazament szarni. Általában nem kérdezték a tanárok, de volt amikor meg kellett mondani, és különösebb baj nem lett belőle. Beírtak egy igazolatlant, és kész.
Ja, magamat.
Szerencsére eddig 2 alaklom volt nyilvános helyen, amit nem lehetett tartani...
ha van a házban más a családtagokon kívűl, én se tudok.
Ha hallom a beszédet az ajtón át, nem tudok, ha tudom, hogy egy ajtó választ el...meg itt járklának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!