Mit csináljak ezzel a sok rosszindulatú emberrel?
Nem tudom miért
,de a hátam mögött kibeszélnek kigúnyolnak pedig én olyan jó lelkű vagyok mindenkivel. és ezt nagyon a lelkemre veszem.
És úgy érzem hogy nem bírom tovább!!:((Valaki tudna valami jó tanácsot adni?:((Túl akarok ezen lépni nem foglalkozni vele.Nagyon köszönöm! :)
"Ha bántanak, az azért van, mert tudják, hogy sokkal jobb vagy náluk"
Atlantisz gyermekei c film (ajánlom)
Valami miatt pedig teszik...
Te se legyel az.
Ahogy itt már írta valaki: „Ez egy feladat az élettől hogy etéren erősödj.” (# 4/). Ezek az emberek talán nem is olyan rosszindulatuak, csak egy tükröt tartanak elénk, hogy lássuk mit kell legyőznünk saját magunkban. Mintha a túlvilágon megkértük volna őket: „majd ha ujra együtt leszünk a földön, kérlek üss majd akkor nagyot a fejemre, hogy érezhessem mennyire fáj, hogy megtanulhassam hogyan tudok megbocsátani. Hálas leszek érte hogy kockára teszed, hogy talán életem végéig gyülöljelek.”
Az előző választ (# 7/) is jó lenne fontolóra venni: „A jólelkűség nálad mit takar? Mert nem mindegy, lehet, hogy a hátuk közepére nem kívánják.” - vond le a tanulságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!