Sehol sem találkoztam még ennyi rosszindulatú, gonosz emberrel mint itt. Miért itt van a legtöbb?
Máshol is van de nem ennyi mint itt.
A lepontozás az engem nem zavar.
a lepontozás egy dolog, de törölnek is.
kitörlik a véleményt, mintha az nem is lett volna.
a fasiszták ilyenek: nem tűrik meg az ellen-véleményt.
a pusztítás okoz nekik örömet...
máshol is ez van, más fórumokon, és más országokban is.
még a "szabadság hazája" néven emlegetett usa-ban is.
a fasiszta társadalom hangulata és működése kettő és fél percben:
videó címe: Skater VS cops 13 year old arrested
Jártál már magyar beszélgető(chat)oldalon? Na ott is rizsegnek az ilyenek. Vannak akik csak trollkodni járnak ide(akár direkt kérdésekkel vagy válaszokkal), sokan meg a legegyszerűbb kérdést teszik fel, sokkal hamarabb megtudná a választ, ha beírná egy keresőbe.
Én csak pár ilyen kommentelőt láttam itt, szerintem ez egy normális közösség.
off.
a 6-os számú válaszoló indexe:
"A válaszíró 47%-ban hasznos válaszokat ad."
csak nem egy lepontozás alatt lévő sorstárs?
:-)
"Sehol sem találkoztam még ennyi rosszindulatú, gonosz emberrel mint itt. "
No, akkor neked sem volt még olyan munkahelyed, ahol többnyire középkorúnál idősebb nők dolgoztak...
Ez az internet, és az arctalanság átka, az életben ez egy kicsit másképp működne.
Eleinte én is dühöngtem az ilyen embereken, de amióta próbálok itt segíteni mindenkinek, azóta átértékelődött bennem az egész.
Sokan a pontokra mennek, lehet, ez lehet a dühítő nekik.
Amúgy nézd meg akkor a PC fórumot, na ott van annyi degenerált rosszindulatú okostojás, mint a fene.
off.
a nyolcadik hozzászóló írta:
"No, akkor neked sem volt még olyan munkahelyed, ahol többnyire középkorúnál idősebb nők dolgoztak..."
szó ami szó, a nők sok gonoszságot tudnak művelni, egymással is...
videó címe: ÁLDOTT LÉGY, TE BÖRTÖN! - Teljes film
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!