Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miért utálják egymást?

A nők miért utálják egymást?

Figyelt kérdés

De ez 99,9%-ban igaz!

Vannak akik csak ok nélkül gyilkos nézéssel stírelnek egy másik (idegen) nőt, de rengeteg olyan barátnő van aki sunyiban mond mindent a másikról.

2019. okt. 29. 04:30
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Azert azt kikerem magamnak, hogy a noknel a versenyszellem kimerul a kulsosegekben! Ez nem igaz, ugyanugy ott van a tudasban is, pl. suliban mindig rivalizalas, hogy ki az elso tanulo. Utana neg a karrierben, meg a penzben is ugyanugy. Vagy a nok nem dolgoznak? Nem vegeznek egyetemet? Lehet valakit azert is utalni, mert gazdag, vagy mert okos.
2019. okt. 29. 12:32
 22/37 A kérdező kommentje:

21-es!

De.. nyílván végeznek egyetemet,és dolgoznak is!

De az egyetemen is hidd el van olyan,hogy Lujza pikkel Editkére mert jól néz ki!

Először mindig a külső miatt megy az ellenszenv.. nekem akkor is szebb hajam lesz, szebb cipőm,csizmám, magassarkúm van. Lajos minek dicsérte meg azt a qrvát.. nem is szép! Stb stb..

2019. okt. 29. 12:47
 23/37 A kérdező kommentje:

20-as!

Meg se gondolnád hány "normális" ember tudja a kolléganőjének kavarni a xart! De csak szimplán ellenszenvből,fejre! Mert mondjuk Olga tanárnő több tanár kollégájának tetszik mint nő,és ő is látja,hogy Olga szebb,csinosabb! Főleg ha fiatalabb!

Tanárnők, érettségizett,egyetemet végzett titkárnők, különböző vezető beosztású csajok tudnak ölni a szemükkel a munkahelyükön és a magánéletben.. az utcán, a boltban vagy bárhol.

2019. okt. 29. 12:54
 24/37 anonim ***** válasza:
0%

20-as

Mennyire szemforgató a hozzászólásod.

Úgy teszel mintha nem értenéd miről beszél a kérdező, aztán csak helyesbítesz, hogy végül is érted, de nem ez a jellemző az intelligens nőkre.

Pedig a kérdező nem az intelligens nőkön kéri számon a felvetését, hanem általában a nőkön.

És amilyen lekezelően lepasizod a férfiakat, pedig a kérdező normális megszólítást használt, nőkről beszél, nem csajokról, nőcikről, k@rvákról, ribikről, hanem a tiszteletet megadva nőknek nevezi a nőket...

2019. okt. 29. 16:22
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Te a nőkről alkotott képedet tini filmekből szeded? Ahol a lányok csoportokban járnak, és dramatikusan forgatják a szemüket, mert Zsófinak milyen cipő van már a lábán.
2019. okt. 29. 16:52
 26/37 A kérdező kommentje:

25-,öd!

Elhiszed,hogy nem csak a tinilányok ilyenek?

Jaj ne butáskodjunk már, és ne csináljunk úgy mintha nem tudnánk mi az igaz!

Pl: A párom élettársam egy légynek nem tudna ártani..(inkább neki ártottak mindig) a magánéletben és a munkájából adódóan egy empetikus humán segítőkész jellem. Ezt nem elfogultságból mondom mert ha ezen a településen élnétek,akkor nyílván csak megerősítenétek a leírásomat,jellemzésemet. Szóval.. tudom,hogy nem illik a hölgyek életkorát elárulni,de már elhagyta a negyedik X-et, de ennek ellenére mai napig egy gyönyörű,dekoratív csinos nő,aki ad magára! És adni fog mindig! A lényeg,hogy megfigyeltem már többször,hogy bárhol van,kisebb nagyobb boltba vagy utcán.. a nők megfordulnsk utána,és látom rajtuk a komolyságot,de ezt az irigy komolyságot.Pedig.. hozzá teszem,hogy azok a nők is szép nők!!! Jaa.. és tanult nők!

Vagy amikor a pénztárnál pakol a párom az utána következő nő tetőtől talpig végig méri..hunyorított szemmel és rá 2,3 hétre már neki is ugyanúgy van megcsinálva a haja, és neki is hasonló lábbelije van.Tehát itt felnőtt 40 feletti nők viselkedéséről beszélünk,nem tizenévesekéről!

2019. okt. 29. 17:13
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Mi van? Te belátsz az emberek agytekervényeibe, hogy a komoly nézésből gyűlölelet nézel ki? Én se nézek mosolyogva random emberekre, pléhpohával járok mindenfelé, ezek szerint én gyűlölöm az egész világot. És az, hogy utánozta a frizuráját, az gyűlölet? Nem inkább elismerés, hogy mennyire tetszik neki?

Szerintem lépj ki a sztereotípiákból, mielőtt a nők 99,9%-ára próbálsz kijelentést tenni. Életemben egyszer találkoztam olyan nővel, aki konkrétan nekem támadt, mert nő voltam, és próbálta a külsőmet sértegetni, de az tényleg egy idegen, más etnikai hátterű és nagyon alpári figurákkal lógó csajszi volt, akinek nyilván ez volt az egyetlen módja, hogy jobban érezze magát. Én nem tudom, hogy mondjuk a nagyon lapos életű falvakban mennyire nem jut más szórakozás az embereknek, minthogy gyűlölettel figyeljenek másokat, és nőciségi versenyt rendezzenek, de én ilyen viselkedést középiskolán kívül sosem láttam, és még az is el van túlozva a filmekben.

2019. okt. 29. 17:41
 28/37 A kérdező kommentje:

27-es!

Hidd el,hogy látni a nők szemében az ellenszenvet amikor egy másik nőt látnak!

És sokadjára írom.. NEM alpári tanulatlan nőkről van szó általában! Szinte soha!!!

Te még nem találkoztál állítólag ilyen helyzettel? Nagyon jó! Örülök neki! Ne is spécézzen ki senki csak úgy fejre,arcra.. de azért vigyázz,és ne bízz meg a nőtársaidban!

2019. okt. 29. 18:15
 29/37 anonim ***** válasza:
Jól van, Uri Geller uram
2019. okt. 29. 18:49
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Te hogy hivatkoztál a férfiakra az előző oldalon? Idéznélek: "Sok nő csak azért tart barátnőket, hogy lecsaklizhassa a barátnői pasijait."

Hoppá, minő tiszteletlenség, ráadásul a saját nemeddel szemben tanúsítva. Nem beszélve arról, hogy a kérdező használta a "csávó" kifejezést is az egyik kommentjében. Vagy ilyet csak nektek szabad?

Értem és ismerem azt a jelenséget, amelyről a kérdés szól; amit nem értek benne, az az, hogy miért van úgy tálalva, mintha általános, a nők többségére jellemző tendencia lenne, mikor én másképpen tapasztalom. De azt hittem, világosan sikerült fogalmaznom.

2019. okt. 29. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!