Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miért utálják egymást?

A nők miért utálják egymást?

Figyelt kérdés

De ez 99,9%-ban igaz!

Vannak akik csak ok nélkül gyilkos nézéssel stírelnek egy másik (idegen) nőt, de rengeteg olyan barátnő van aki sunyiban mond mindent a másikról.

2019. okt. 29. 04:30
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
13%
Mert a jóképű alfahímekre vadásznak. Ki szerzi meg előbb. Ez olyan mint a falkában hogy ki szerzi meg az adott zsákmányt és ki kerül győztesként. Az alfahímeknek pedig nem kell semmit tenni. Igazi harc dúl közöttük. 😀
2019. okt. 29. 06:28
 12/37 anonim ***** válasza:
37%

Hozzászólásommal nem akartam általánosítás látszatát kelteni, ismerek olyan nőket, akikről elképzelhetetlen ilyen viselkedés és valószínűleg olyan közösséghez tartoznak, ahol nem szokás az ilyen viselkedés. Nem értek egyet azzal, hogy e viselkedés csírája mindenkiben megvan.

Kedves, barátságos idős hölgyeket is ismerek, akik segítőkészek, nem figyelgetnek másokat, nem kötekednek, nem morgolódnak.

Szerintem nem lehet mindent csak és kizárólag evolúciós elmélet szintjén levezetni.

2019. okt. 29. 06:35
 13/37 anonim ***** válasza:
74%

A rivalizálás miatt utálják egymást.

Sok nő csak azért tart barátnőket, hogy lecsaklizhassa a barátnői pasijait.

Egyébként, ez a rivalizálás egy ösztönös, szinte kontrollálhatatlan ─ vagy csak nagyon nehezen kontrollálható ─ folyamat.

Azért van az is, hogy sokszor rajta lehet kapni a barátnőnket, ahogy gyilkos tekintetet lövell felénk.

A mondás szerint is így van: "Ölni tudna a tekintetével."

Ja, és csak egy nő tudja igazán gyűlölni a másik nőt, a riválisát.

2019. okt. 29. 07:14
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül utálják egymást.
2019. okt. 29. 07:27
 15/37 anonim ***** válasza:

Olyan helyen dolgozom, ahol szinte csak nők vannak. Van 1-2, akinek a vérmérsékletében benne van a xarkeverés, mert kb. feltűnési viszketegsége van. A háttérből szereti ezt tenni. Ha jön egy gyengébb jellemű személy (akár férfi is), akkor meg arra száll rá.

Sok esetben a TFH-kból indulnak ki (azaz a "Tegyük fel, hogy..."), ahelyett hogy megkérdezné az illetőt, hogy valóban úgy van-e az az adott dolog, téma.

2019. okt. 29. 07:32
 16/37 A kérdező kommentje:
Középiskolában a fiú osztályunk csinos osztályfőnöke azt mondta,hogy ő soha nem vállalna már lány osztályt! Egyszer volt neki és kikészült 4 év alatt.Mindenki áskálódott,pletykáltak egymásról stb stb stb..A fiúk sokkal jobbak. Ők csak ökörködnek. Na meg visszafogottabbak is gondolom ha egy csinos tanárnő van velük.
2019. okt. 29. 07:57
 17/37 anonim ***** válasza:
91%
Én lány vagyok de sosem csinálok ilyeneket. Ha valakit nem csipek akkor megmondom a szemebe, utálom az ilyen patkány hatad mögött kibeszelos dolgokat. Amikor meg ram néznek csúnyán vadidegen csajok nagyon jot nevetek magamba 😃
2019. okt. 29. 08:05
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt utáltam aki annak idején lenyúlta a pasimat.
2019. okt. 29. 10:19
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem utálok nőket. De a nem gondolkodó pasik szeretik ezt hinni. Nem tudom, akkor talán az ő barátságaik többet érnek, ki tudja.

Nincs neme az utálatomnak. Akkor utálok valakit, ha tesz ellenem valamit. Ez amúgy elég ritka.

De gondolom, erről nem vitatkozni akarsz, ez a fixa ideád, és bárki bármit mond, a férfi logika mondatja veled az áltudományos 99.9%-ot.

2019. okt. 29. 11:04
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem utálok senkit, nem tudom, miről beszélsz. Pontosabban sejtem, de a viselkedés, amiről írsz, a nem kifejezetten intelligens (eufemizmus) nőkre és lányokra jellemző, azokra, akik úgy általánosságban hajlamosak mindenkibe belekötni, aki éppen nem tetszik nekik. Normális emberekkel kellene körülvenned magad.

A rivalizálás amúgy meg nem feltétlenül rossz dolog, lehet azt barátságosan is művelni és mindkét fél fejlődhet általa; ne tegyünk úgy se, mintha a pasik között nem lenne jelen.

2019. okt. 29. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!