Ti hogy vagytok ezzel? Férfiként elegem van abból, ahogy a "barátaim" a nőkhöz viszonyulnak.
Én sem szoktam jó szemmel nézni amikor így beszél valaki egy nőről. Viszont a szex téma az teljesen más amit írsz. Persze az elsődleges funkciója a szexnek a szaporodás, viszont ez élvezettel is jár. Ha valaki át akarja élni ezt az élvezetet de nem akar gyereket akkor miért ne tenné? Ez ugyan olyan mint hogy tegyük fel az ivás elsődleges funkciója az hogy hidratált maradj és ne halj meg. A logikádból kifolyólag akkor soha senki ne igyon semmit csak azért mert finom hanem csak akkor igyunk ha szomjasak vagyunk? Le merem fogadni te is szoktál inni pl. gyümölcslevet, idítőt, alkoholos italt stb. stb. csak azért mert szereted az ízét. Vagy ne nassoljunk finomságokat az ízük miatt csak akkor együnk ha éhesek vagyunk? A szex egy az egyben ugyan ez a téma. És nem feltétlenül azért szexel valaki pl. fogamzásgátlóval mert nem alkalmas a gyerek nemzésre/nevelésre. Csak szimplán azért mert élvezni akarja a szexet de nem akar mondjuk. 18 évesen egy ilyen baromi nagy felelősséget magára vállalni.
Vagy vegyünk példának engem: én soha nem akarok majd gyereket, de szeretek szexelni mert jó érzés és fenn tartja az intimitást köztem és a barátnőm közt. Inkább hidegüljek el a barátnőmtől mert alig van intimitás a kapcsolatunkban? Nem normális aki ezt az opciót választja.
Meg értem, régimódi vagy, esetleg keresztény, és neked ezek az elveid és be is tartod őket. Egészségedre. De ez nem azt jelenti hogy mindenki más hülye mert másképp éli az életét
A “jócsaj” “sunáznám” stb. kanos kistini viselkedést én se bírom. Aki primitív, az primitív. De sok sikert kívánok neki, talán összejön neki egy bula akinek ez a bunkó stílus még tetszik is, ki tudja.
(De a tapasztalat az, hogy a nőket taszítja - ezért is olyan nevetséges ez a viselkedés.)
“Miért feküdnék le valakivel ha nem gyereket akarok vele?”
Mondjuk mert a szex élvezetes és kölcsönös örömszerzés céljából is lehet csinálni. Nem kötelező, ugyan màr, de elég idős vagy, hogy tudd, hogy ez is van.
Picit össze van keverve több téma, ha nem találsz valakit vonzónak, ha nem tetszik a személyisége, semmi gond, ezzel a legtöbb normális ember így van. Lenézed, aki bárkit megdugna, ismeretlenül, és a szépséget is primitív klisékben határozza meg- ez is rendben van.
De ez megint más téma, mint a kötetlen szex “barátok közt”, mondjuk valakivel akit kedvelsz. Szóval úgy érzem, összefolyt ez benned a végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!