Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hogy vagytok ezzel? Férfiké...

Ti hogy vagytok ezzel? Férfiként elegem van abból, ahogy a "barátaim" a nőkhöz viszonyulnak.

Figyelt kérdés
Legyen az egy beszélgetés, amikor szóba jön hogy valaki "hú de jó csaj", egyszer nem fordult elő az, hogy a jó tulajdonságai miatt mondták volna, csak a kinézet. A "de megdugnám ezt meg azt" fajta megnyilvánulások 14 éves szinten vannak. Sajnos ez utóbbit olyanoktól is hallom, akinek barátnője van, teljesen komolytalanná téve ezzel az illetőt. Amikor én megnézek egy nőt, lehet annak akármilyen alakja, ha nem szimpatikus a tekintetét és az arcát illetően, akkor nem mozgatja meg a fantáziámat. Természetesen én is sokat gondolok szexuális kalandokra, de mindig szerelmi kontextusban. Miért akarnék lefeküdni valakivel, ha nem azt szeretném hogy közös gyerekük legyen? Győzzön meg aki tud, hogy a másik oldalon lévőknek, az egész szexualitás varázsát szétrombolva értelmesebb a hozzáállása.
2019. okt. 25. 20:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mi az öröm a szexben, ha nem az, hogy gyermeked legyen és családod? Azért így működik ez az örömszerzési funkció, hogy az élet fennmaradhasson, csak az emberek kitaláltak módszereket a terhesség megelőzésére. Mennyire életszerű az, ha valaki csak végtelen szexet akar, de az életet továbbadni, hogy mások is élvezhessék ugyanezt, már nem? Ellent mond a kettő egymásnak.
2019. okt. 25. 23:16
 12/14 anonim ***** válasza:
28%
Te is ugyan úgy viszonyulsz hozzájuk, tök mindegy csak simán dugni akarsz vagy dugni is gyereket csinálni, szóval ne szállj el magadtól.
2019. okt. 25. 23:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szoktam jó szemmel nézni amikor így beszél valaki egy nőről. Viszont a szex téma az teljesen más amit írsz. Persze az elsődleges funkciója a szexnek a szaporodás, viszont ez élvezettel is jár. Ha valaki át akarja élni ezt az élvezetet de nem akar gyereket akkor miért ne tenné? Ez ugyan olyan mint hogy tegyük fel az ivás elsődleges funkciója az hogy hidratált maradj és ne halj meg. A logikádból kifolyólag akkor soha senki ne igyon semmit csak azért mert finom hanem csak akkor igyunk ha szomjasak vagyunk? Le merem fogadni te is szoktál inni pl. gyümölcslevet, idítőt, alkoholos italt stb. stb. csak azért mert szereted az ízét. Vagy ne nassoljunk finomságokat az ízük miatt csak akkor együnk ha éhesek vagyunk? A szex egy az egyben ugyan ez a téma. És nem feltétlenül azért szexel valaki pl. fogamzásgátlóval mert nem alkalmas a gyerek nemzésre/nevelésre. Csak szimplán azért mert élvezni akarja a szexet de nem akar mondjuk. 18 évesen egy ilyen baromi nagy felelősséget magára vállalni.

Vagy vegyünk példának engem: én soha nem akarok majd gyereket, de szeretek szexelni mert jó érzés és fenn tartja az intimitást köztem és a barátnőm közt. Inkább hidegüljek el a barátnőmtől mert alig van intimitás a kapcsolatunkban? Nem normális aki ezt az opciót választja.

Meg értem, régimódi vagy, esetleg keresztény, és neked ezek az elveid és be is tartod őket. Egészségedre. De ez nem azt jelenti hogy mindenki más hülye mert másképp éli az életét

2019. okt. 26. 02:12
 14/14 Vree ***** válasza:

A “jócsaj” “sunáznám” stb. kanos kistini viselkedést én se bírom. Aki primitív, az primitív. De sok sikert kívánok neki, talán összejön neki egy bula akinek ez a bunkó stílus még tetszik is, ki tudja.

(De a tapasztalat az, hogy a nőket taszítja - ezért is olyan nevetséges ez a viselkedés.)

“Miért feküdnék le valakivel ha nem gyereket akarok vele?”

Mondjuk mert a szex élvezetes és kölcsönös örömszerzés céljából is lehet csinálni. Nem kötelező, ugyan màr, de elég idős vagy, hogy tudd, hogy ez is van.

Picit össze van keverve több téma, ha nem találsz valakit vonzónak, ha nem tetszik a személyisége, semmi gond, ezzel a legtöbb normális ember így van. Lenézed, aki bárkit megdugna, ismeretlenül, és a szépséget is primitív klisékben határozza meg- ez is rendben van.

De ez megint más téma, mint a kötetlen szex “barátok közt”, mondjuk valakivel akit kedvelsz. Szóval úgy érzem, összefolyt ez benned a végére.

2019. okt. 26. 03:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!