Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem posztol semmit a...

Miért nem posztol semmit a gyerekéről egy nő? Azt sem tudtuk, hogy gyereke van.

Figyelt kérdés
Van egy régi barátnőm, megszakadt köztünk a kapcsolat, de a közösségi oldalon ismerősöm. Magáról szokott képeket feltölteni, de a férjével soha. Most láttam, hogy az anyukája posztolt egy képet, hogy "kisunokám", a gyerek már kb 3 hónapos, de azt sem tudtam így hogy szült! Miért nem posztol semmit? Pedig egy nagyon gazdag férfihez ment hozzá, szóval még "villantani" is tudna. Szégyelli a családját vagy mi...? Nekem ez nem fér a fejembe! Ja, én sem vagyok egy posztológép, de mikor megszületett a fiam, azt közzé tettem mikor már itthon voltunk meg 1-2 havonta azért teszek róla fotót és férjemről is.
2019. okt. 23. 18:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem raktam ki képet a gyerekről. Majd ő eldönti, hogy akar-e fészbukkozni. Megkeresztelve sem volt. Ez is az ő döntése lesz!
2019. okt. 24. 15:52
 12/12 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Sok oka lehet. Lehet, hogy nem akarja a gyerekét kitenni a közösségi médiának. Majd ha a gyereke elég idős lesz, hogy eldöntse, szeretné-e, ha totál ismeretlenek nézzék a képeit, majd akkor lehet rak ki.

Másrészt miért lenne kötelessége posztolni? A közeli ismerősök, barátok, rokonok biztosan tudják, hogy szült, a többi ember meg kit érdekel (bármennyire is érzed úgy, hogy közöd van hozzá, nincs. Ha valamit a facebookról tudsz meg, akkor ahhoz nem sok közöd van, annyira pláne nem, hogy most te kikérd magadnak, hogy nem tudtál róla.)

Nem érdem, miért kéne posztolnia. Te miért érzed szükségesnek, hogy havonta kétszer kiposztold a férjed/gyereked?

2019. okt. 24. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!