Miért nem posztol semmit a gyerekéről egy nő? Azt sem
tudtuk, hogy gyereke van.
Figyelt kérdés
Van egy régi barátnőm, megszakadt köztünk a kapcsolat, de a közösségi oldalon ismerősöm. Magáról szokott képeket feltölteni, de a férjével soha. Most láttam, hogy az anyukája posztolt egy képet, hogy "kisunokám", a gyerek már kb 3 hónapos, de azt sem tudtam így hogy szült! Miért nem posztol semmit? Pedig egy nagyon gazdag férfihez ment hozzá, szóval még "villantani" is tudna. Szégyelli a családját vagy mi...? Nekem ez nem fér a fejembe! Ja, én sem vagyok egy posztológép, de mikor megszületett a fiam, azt közzé tettem mikor már itthon voltunk meg 1-2 havonta azért teszek róla fotót és férjemről is.
Azért, mert nem a facebookon éli az életet. Akik fontosak neki biztos értesültek a babáról.
2019. okt. 23. 18:53
2/12 anonim válasza:
Én egy darab képet tettem ki magamról és a lányomról, amikor féléves volt. Most már kettő és fél, talán felteszek egy új képet. Amúgy nem nézem a fb-ot, úgyhogy én aztán észre se venném, ha valaki kiposztolja, hogy szült.
2019. okt. 23. 19:06
3/12 anonim válasza:
Nekem van egy volt osztálytársam. Ő pl instagramraposztol képeket, facera nem. És olyan is van akinek van kb 20 kepe fenn összesen azt kész. Van aki nem is használja aktívan.
2019. okt. 23. 19:10
4/12 anonim válasza:
16 hónapos a lányom
Terhes vagyok
Nincs egy kép sem róla, sem a terhességeimről.
Utolsó kép a férjemmel 6 éves ( esküvői)
Mert nem a közösségi oldalon élem az életem, azok az emberek, akik számítanak nekem tudják, de egy olyan ember, aki régről ismerős ne csámcsogjon ezen.
Plusz kiskorútól én nem teszek fel képet.
Elv.
2019. okt. 23. 19:11
5/12 anonim válasza:
Én sem raktam még ki sem a várandósságomról képet, és nem is fogok a babámról sem. Majd ha elég idős lesz ahhoz, hogy eldöntse, hogy fent akar-e lenni, majd eldönti.
2019. okt. 23. 19:18
6/12 anonim válasza:
Azt hittem, hogy tök normális dolog nem facen lógni. Én alig használom, nemhogy képet posztoljak! Vajon rólam is ilyeneket gondolhatnak? Félelmetes...
2019. okt. 23. 19:22
7/12 anonim válasza:
12 eves a lanyom es soha egy kepet se tettem ki rola kozossegi oldalra, a ferjemrol se. Tisztelem a maganszferajukat es nem a facen elem az eletem. Persze mindenki aki fontos az eletemben ismeri oket, de az ilyen regi osztalytarsak, regi baratok akikkel 10 eve nem beszeltem meg hasolno ugyanennyire jelentektelen embereknek minek posztolgassak, miert kene barmit tudniuk az eletemrol? Engem se erdekel az ovek.
2019. okt. 23. 19:46
8/12 anonim válasza:
Mert tiszteli a majdani gyerek magánszféráját?
Annyira boldog vagyok hogy a facebook anyukák és az instamamik kora előtt születtem, utálnám ha tele lenne az internet a babakori képeimmel, és sehogy nem tudnám befolyásolni hogy ott vannak.
És ez nem arról szól hogy mi van a képen (bár abból is lehet cifrákat látni, teljesen meztelen, vagy nyakig sz*ros gyerek a pedofilok legnagyobb örömére) hanem hogy a gyereknek nincs döntési lehetősége hogy közzéteszi-e ezeket a képeket.
2019. okt. 23. 20:10
9/12 anonim válasza:
Nekem még nincs gyerekem, de ha lesz, akkor 1000%, hogy nem fogok róla fotókat felrakni nyilvánosan. Majd szüleimnek, anyósoméknak küldünk, de számomra taszító a kisgyereket a nagy plénum elé "kilökni" és semmibe venni a privát szféráját.
(Arról nem is beszélve, hogy nem szeretném, ha elmebeteg pedofilok az én gyerekem képére élvezkednének....)
2019. okt. 24. 10:03
10/12 anonim válasza:
Minden tiszteletem az ismerősöd felé, végre egy normális anyuka. Franciaországban egy gyerek simán beperelheti a szüleit, ha a hozzájárulása nélkül posztolnak/posztoltak róla képeket, szerintem ezt mindenhol be kéne vezetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!