Hogy telik a mai napod?
Figyelt kérdés
2019. okt. 23. 14:50
11/18 anonim válasza:
Hajnal háromig D&D volt, 10-ig aludtam, utána elmentem egy kiadósat edzeni, most Falloutozom, este rajzolni fogok meg előveszem az emailjeimet, mert holnap egy hét kihagyás után megyek dolgozni, rá kell hangolódni. A legjobb a napban a vacsora lesz, spenótos lazac *.*
13/18 anonim válasza:
Egy nagyon nagyon jól sikerült, csodaszép harmadik randim volt :)
14/18 anonim válasza:
Dél után keltem, gondoltam elmegyek egyet kirándulni. Fel is öltöztem, majd amikor felálltam, belenyilalt a hátamba a fájdalom. Bevettem 2 cataflamot majd megpróbáltam enni valamit. Csak feküdni tudtam, majd bevettem egy erősebb ibuprofent, este még egyet. Most már nem pusztulok bele a fájdalomba, de reggel lehet nem fogok tudni felkelni.
15/18 anonim válasza:
Délelőtt sétáltam, délután a férjem megmasszírozta a talpacskáimat
17/18 anonim válasza:
#16 Reggel nehezen mozogtam, de bevettem még egy fájdalomcsillapítót, nem görcsölt már be annyira mint tegnap, de sokkal nem jobb.
18/18 anonim válasza:
Szegény, én augusztus óta küzdök vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!