Hogy telik a mai napod?
Figyelt kérdés
2019. okt. 23. 14:50
1/18 anonim válasza:
Jól, köszönöm. Sétáltam a csodás őszi fényekben. Este meg találkozom egy számomra nagyon kedves emberrel, már alig várom. :) Neked?
2/18 anonim válasza:
Várom , hogy I. Anjou Károly Róbert belemásszon a fejembe :)
Törizek egész nap.
3/18 anonim válasza:
Töri tanár vagyok, Károly szép tétel, tanitani is szeretem. Kiskiralyok, aranyforint, bánya stb stb
Az en napom csodas, nyaron vettunk egy hazat, aposommal epp az ajtokat mazoljuk....
4/18 anonim válasza:
Épp tanulnom kéne, de képtelen vagyok, amitől rosszul érzem magam :)
5/18 anonim válasza:
Én egyedül vagyok egész nap. Mindig csak egyedül 😕
6/18 anonim válasza:
Nekem idegeskedéssel telik a napom.
Holnap 9 óra fele születik döntés egy olyan ügy kapcsán, ami nagy hatással lesz az életemre...
Ezt leszámítva bemenekültem inkább a tanulásba, jól elvonja a figyelmemet😅ma mindenki törizik? Nálam éppen a Horthy-korszak van terítéken!
7/18 anonim válasza:
Én hétfőn írtam az ellenforradalmi korszakból.
Horthy kapcsán , ha van kérdésed akkor szívesen válaszolok.
8/18 anonim válasza:
Én már rég nem középiskolás vagyok, hanem épp átképzem magam. Gyors, éppenhogy rendrakás és porszívózás után tanulás, ahogy a csövön kifér.
9/18 A kérdező kommentje:
1#Köszönöm kérdésed, elég jól, ugyan úgy ahogy neked :-)
2019. okt. 23. 15:47
10/18 anonim válasza:
Olyan átlagos otthonülősen, kb délben keltem, szerencsére nem voltam másnapos sem, pedig tegnap este haverokkal azért elég rendesen betörölköztem. Ébredés után megreggeliztem, aztán most gépezgetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!