Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy telik egy napod?

Hogy telik egy napod?

Figyelt kérdés

Ez a kerdes szol diakoknak, kozepiskolasoknak, egyetemistaknak, dolgozoknak.

Kivancsi vagyok, hogy telik a napotok? Egy atlagos het, hetfotol vasarnapig, kivancsian varom a valaszokat. :)

2016. dec. 30. 11:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Hétköznap: 6-kor kelek hogy 7 órási hévvel elmenjek iskolába. Ott 2-kor végzek. Hazaérek 3-ra, kajálok és 4-kor indulok edzésre ami 5-kor kezdődik. Ott 7-kor végzek, és fél 9-re otthon vagyok. Akkor még egy lol meccs és alvás.

Hétvége/szünet: 9 és 11 között felkelek, délután 1-ig gépezek. Akkor nekiállok valamit csinálni. Vagy elmegyek bevásárolni vagy kezdek magammal otthon valamit, esetleg tanulok. Délután otthon kis edzés, majd este gépezek. Ez természetesen hogyha van valami program akkor változik.

2016. dec. 30. 11:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Negyed 6kor kelek, Pestre szoktam bejárni gimibe. 8ra beérek, negyed 3kor vége van a sulinak.(valamikor fél 4-kor). Hazaindulok, 4korul hazaérek. Megkajálok, közben TVzek, anyuval dumcsizok. Aztán tanulok....Megfürcsizek és alszok:)
2016. dec. 30. 11:46
 3/7 anonim ***** válasza:
minden nap háromnegyed 7kor kelek kivéve ha 0.óra van. általába fél 4ig mindig suliba vagyok. egy héten 3 nap zeneiskolába megyek. Szombaton pihenek, zenélek,olvasok, vasárnap meg tanulás hétfőre.
2016. dec. 30. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:
hétköznap álltalában 1/2 7-kor kelek, 3/4-kor indulok suliba kb. 7:50 kor ott vagyok aztán 3:50-ig óráim vannak. Heti kétszer du.-i tesi akkor jó ha 6:00-kor haza érek. péntekenként zeneiskolába megyek így 5:00-ko érek haza. hétvégén majdhogynem semmit se csinálok.
2016. dec. 30. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:

6-kor kelek, 7,20kor indulok suliba. Általában 15ig vannak óráim, de van, hogy 17-ig. Hazajövök, tanulok, pihenek és kb vége is a napomnak.

19L

2016. dec. 30. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:
7-kor kelet, rendezem magamat, majd 3/4 8-kor megyek a munkahelyemre, ahol 16 vagy 18h-ig vagyok. Utána bevásárlás, ügyintézés, olvasás, netezés, takarítás (persze minden nap más tevékenység), majd 10 körül alvás.
2016. dec. 30. 22:33
 7/7 anonim válasza:

Régi kérdés,de válaszolok.

Fél 9-kor kelek, 11-re megyek dolgozni. Onnan ötkor jövök el. Ingázok, de elenyésző. 15-15 km oda is meg vissza is.

Hétköznap délután semmit nem csinálok, nagyon ritkán főzök, megtankolom a kocsit, vásárolok vacsihoz, de legtöbbször itthon punnyadok és imádom. :)

Hétvége az más. Családozás, rokonozás, póker.

2020. febr. 10. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!