Mivel telik egy szabad napod?
Dögléssel. Vagy ha épp rá tudom magam venni, akkor takarítás, a kényszer rávisz a vásárlásra is, néha pedig (változó sűrűséggel) elmegyek céltalan császkálni. Ilyenkor simán 10-15 kmt elsétálgatok a városban. Néha beülök valahova enni, vagy veszek kaját/piát és megeszem a duna parton stb.
De ma pl takarítani kéne és még mindig nem tudtam magam kirúgni az ágyból...
Mai nap épp kivétel, de szeretek kimozdulni.
Akár csak sétálni, vezetni, vidéken kirándulni, vagy túrázni menni. Mindig van ezer program. Ma például a Vasúttörténeti park ingyenes...
Ötletem nekem se szokott lenni. Elindulok és kész.
Aztán rám jön, hogy most lassan esedékes a wc, akkor arra irányítom magam, amerre tudom, hogy van. Aztán ha éhes vagyok, az határozza meg a célt. Vagy ha látok távolabb egy olyan részt, ami tetszik, akkor oda. Persze ehhez van bkk bérlet is, szóval ha elfáradok, akkor buszozok. Első szembe jövő járat, aztán hajrá. Voltam én már Buda olyan részein, hogy azt se tudtam, hogy jövök haza. XD (mármint de... Ugyanaz a busz következő járata). Telefonnal, bérlettel, Budapestenen esélyed sincs elveszni. Mondjuk tény, falun nőttem fel és ott az volt a program, hogy induljunk neki át a szántók valamelyikén, aztán majd kikötünk valahol... Meg majdcsak hazatalálunk estére. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!