Miért szabad ezt csinálni?
Először is: Nem akarok semmilyen vitát kirobbantani, csak kíváncsi vagyok.
Meghajlok mindkét oldal véleménye előtt, csak kérlek, észérveket írjatok.
Mindenki, kiváltképp az iskolás korúak ismerik az érzést, amikor 4-5 megnyírt hajú gyerek végigvonul az utcán vagy folyosón egy fél mázsás JBL-el, valami bizarr, zenének alig nevezhető elektronikus, bass boostolt, ritmustalan gépzenét lejátszva, természetesen nagyon hangosan. Engem nem érdekel, mit hallgat a másik, semmi közöm hozzá, de az felháborít, hogy ők ezt valamiért mindenki fülére rá szeretnék erőszakolni, pedig, ahogy a többi ember véleményét hallgatom, senki sem kíváncsi rá.
Lehet ezt normálisan csinálni, kifejezetten kedvelem például azokat a csapatokat, akik keresnek maguknak egy helyet, leülnek, és úgy, hogy csak ők hallják, lazulnak mondjuk valami normálisabb rap-re. Ők tisztelik a másik ember jólétét. Ez így teljesen oké. Vagy rengetek ember hord magánál fejhallgatót. Az én zenéim sem kellemesek sok ember számára, de nem is kínzom őket power, meg black metállal, megtartom magamnak.
Egyeseknek miért nem megy?
Ez a bunkópr0li kicsiben,amit majd megértesz.
Autópályán felnőtt korban ugyanez van: a taplópr0li a SUV bájemvéjével(meg a többi moslék típus) uralkodik(uralkodni akar),mindenkit letol a halálba,aki 130 alatt megy.
Ilyen elpronyósodott világot élünk,sajnos ez van.
Az emberiség önmagával hadakozik, ha 4 emberből kettő egyetért, a másik kettő külön véleményen lesz. Ugyanez érvényes 400 ezer és 4 millió ember között, a végeredmény az lesz hogy akik azonos értékrenden vannak azok megtalálják a közös hangot jelen esetben az általad írt csoport, akik meg elhatárolódnak tőlük ők külön csoportot képeznek.
Dolgoztam Angliában, Hollandiában és a fekete gyerekek között én éreztem magam kínosan, hol ott youtube-on ugyanúgy meghallgatom Gucci Mane-t pl, Ők rám sem néztek szívták a cigijüket, a jólétből kifolyólag ott egy jobb városi suv-t hajt egy fiatal huszonéves, a parkolóban ugyanúgy nyitott ajtóknál hallgatják a rap-et, és még a motor háztetőre is felülnek.
Pl minden évben hányan panaszkodnak a motorosokra, ilyen hangos, olyan zajos, én szeretem a nyitott rendszert, az meg hogy a pirosnál a mögöttem álló szélvédője rezonál, arra csak azt tudom mondani, üljön buszra villamosra.
Ha számomra bejön 26 évesen a motogp érzés, egy 40 évesnek meg nem, az mi ha nem generációs különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!