Ti az idei őszi szünetre mit terveztek csinálni, mi a programotok?
Figyelt kérdés
2016. okt. 19. 22:50
2/11 anonim válasza:
Egy napot szeretnék melózni. A többit meg edzéssel tölteni. Ugyanis őszi szünet után nem sokkal lesz az első versenyem ami egyben országos bajnokság lesz, és nem szeretnék leégni. Esetleg eredményt se lenne rossz elérni.
3/11 anonim válasza:
Lefekszek és majd felkelek mikor a nagyanyám a temetőből. :D
4/11 eznemlényeges válasza:
Szerintem én edzeni fogok, találkozni a haverokkal és sütögetni valamit a Duna partján, s még talán biciklizek is egyet
5/11 anonim válasza:
Én végig dolgozom a hetet amikor munkanap van, aztán utána már csak heti 2-3 alkalommal megyek be 4 órás munkába 6 órás helyett mert közeledik az érettségi, végzős vagyok, májusba lesz az érettségi, és már mondták a tanárok hogy téli szünetre adnak már néhány érettségis tételt meg feladatot amit még első fél év zárása előtt már jegyre kell tudni, mert az idei anyagot úgy vesszük hogy ezzel együtt már az érettségis részt is csináljuk. Amikor ismétlünk az előző 3 év anyagaiból akkor az ideivel már egy tanár sem akar foglalkozni a pórba érettségiig.
6/11 anonim válasza:
Játszok a gépen jó sokat :) Tyrian-t, Dynamite-t meg City of Doom-ot. Nem fogok unatkozni!
7/11 anonim válasza:
Szakdolgozaton kell majd valószínűleg sokat dolgozni. Meg egyéb dolgokat tanulni. Hivatalos vagyok Halloween Buliba, oda kéne jelmez. Barátokkal kéne találkozni.
8/11 anonim válasza:
Szia! Mi Wellnesezni megyünk, illetve az osztályombóla barátnőimmel elmegyünk ilyen mini Halloweenre, amit a lakópark rendez ahol lakunk.
10/11 anonim válasza:
Tanulás keményen de pihenés is kell :D És sokat kutyázok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!