A legtöbb diák alig várta az őszi szünetet, hogy végre szabad legyen, és azt csináljon, amit szeressen. Én viszont alig várom a végét, mert egyszerűen nem tudok mit csinálni itthon. Mi lehet a baj? F17, [Többi lent]
A nyári szünetet, meg a többit sem szeretem, mert nincs mit csinálni. Itthon tudok tanulni, zenélni, olvasni stb, de nincs akkora ismerősi köröm, hogy én pl minden nap más lánnyal chateljek, minden héten-második héten más csapattal menjek bulizni. (Az ismerősi-baráti köröm bővítésének komoly és többféle akadályai vannak)
Mit tegyek?
F17, 11. osztály
Légy kreatív! Én ilyen időszakomban régebben újságot olvastam és próbáltam írni, rejtvényeket fejtettem és próbáltam készíteni, nehéz matekpéldákat próbáltam megoldani és készíteni, zenét hallgattam és próbáltam csinálni -egyszer eszkábáltam fiatalkoromban valami primitív szövőszéket is, ja és megtanultam horgolni és horgoltam egy kúpot meg egy gömböt.
Ne erőlködj szerintem a fészbukon vagy a bulizáson...
Sok osztálytársam azt mondta, hogy végre szünet, igaz, hogy otthon sem tudnak mit csinálni, de legalább nem a suliba kell unatkozni... Most ebből vond le a következtetést.
Sok embernek csak annyi, hogy nem kell suliba bejárni, nem azért mert úúúú szétbulizzák meg szexelik a szünetet...
Szeretnék én is unatkozni... Neked nem kell tanulnod??? Én speciel végigtanulom és iszom a szünetet, nincs időm unatkozni. Most is csak azért írok ide, mert lusta vagyok felkelni... Na majd mindjárt. Mehetek tanulni ._.
17/L
Milyen iskola vagy milyen szak az ahol ennyit kell tanulni?
Még az érettségire sem kell annyit tanulni, hogy a szünet rámenjen...
Szívesen leírnám, hogy melyik iskola, de túl sok infót adtam már itt meg magamról, és lelepleződhetnék.
Amúgy kell tanulnom, de benne is volt a szövegben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!