Nem bírom ezt a munkarendet. Tehetnék valamit, hogy jobb legyen?
Idén diplomáztam, és ebben a hónapban munkába is álltam. Irodai munkáról van szó, vagyis a tipikus 8-tól, 9-től 5-ig, illetve 6-ig tartó munkarenddel, ez pedig a halálom.
Egyszerűen nem bírom, hogy 8-ra bent kell legyek, vagyis 7 előtt kelek, és még egy órát buszozom haza. Mire feleszmélek, meg kicsit magamhoz térek máris feküdhetek le.
Legszívesebben olyan munkát végeznék, ami 6-kor kezdődik, és értelemszerűen hamarabb vége. Mondtam a többieknek is, hogy inkább elmennék egy gyárba, szerintük nem vagyok normális.
Minden munka ilyen, hogy 8,9-től kezdődik (a gyárakon kívül)?
Én 6:50-től 16:50-ig, vagy 16:50-től 6:50-ig dolgozok, tök zsír :)
És nem gyár.
"Minden munka ilyen, hogy 8,9-től kezdődik (a gyárakon kívül)?"
Nem, mert van ahol reggel 6-tól másnap reggel 6-ig kell dolgoznod.
Felvilágosítalak: az átlag ember vagy 7.40-re, vagy 8-ra megy dolgozni, és 16-ig, vagy 16.20-ig dolgozik. Van, aki reggeli műszakba megy: 6-14, van, aki délutános, pl. párom: 13.30-22, van, aki estére megy: 22-6.
Szüleid mégis hogy járnak dolgozni, hogy úgy csinálsz most, mintha egy űrlény most hozott volna le téged a Földre és most szembesülnél a munka világával először?
Nem normális ez a 8-10 órás munkaidő.
Rabszolgaság. Be kéne vezetni az 5 órás munkaidőt(ugyanannyi fizetés)
Keress másik állást. Irodában dolgozom.
7 előtt már bent vagyok, 3 után nem sokkal indulok haza.
Mondjuk rugalmas a munkaidő elvileg, de így a legkényelmesebb nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!