Amíg nem volt komolyabb/jobb autóm, nem mindig figyeltek fel rám, most pár hete meg úgy érzem változott az életem, ennyit számít egy autó/tárgy?
Második autómat cseréltem le nemrégiben, eddig nem volt lehetőségem igazán, mint mindenkinél nálam is első volt a lakhatás, ingatlan téma, miután ezt letudtam, volt tartalék pénzem és akartam végre valami ütős fiatal gondmentes autót.
A környezetemben dicsérik, viccesen megjegyzik hogy hordhatom majd futómű beállításra, az ilyen utak miatt.
Egy ideje figyelgetem a reakciókat, és megnéznek az autóval pirosnál, olyanok is akik egyébként szimpatikusak.
Milywn autó
Egyébként szerintem csak az önbizalmad nőtt meg és már észreveszed
Ismerős helyzet.
Hasonlóan ritka autóm van, megbámulják rendesen.
Mióta ültetve van nagy felnivel azóta még inkább.
Az autó egy státuszszimbólum ebben az országban. Nagyon kevés olyan ember van, aki megengedhet magának egy olyan autót, aminek birtoklása racionális érvek mentén indokolható, a GT86 pont ilyen, ahogy az enyém is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!