20 éves fiúként 166 cm magassággal átlag magasságú vagyok vagy fogadjam el hogy ez alacsonynak számít?
Nem akarok barátnőt,nem azért írtam ki...Nem fogok egy hülye csaj miatt átrendezni az életem meg alkalmazkodni hozzá,ezt felejtsétek el.Kell a halálnak egy párkapxsolat.Fujj
Engem frusztrál ez a magasság.Meg főleg azért írtam ki mert MMA-zni akarok ott meg lehet hátrány lenne ha magasakkal kell bunyóznom
Én 164 vagyok, anno középsuliban kaptam beszólásokat a magasságom miatt, de különösebben nem izgatott,és hátrányom sincs semmiben sem. Barátnőm is volt folyamatosan 16 éves korom óta, pedig fiú suliba jártam, illetve munkahelyemen sem volt semmi problémám. Most már feleségem van pár éve, ő 155 cm magas, ő is a torna sor végén volt mindig a sulijukban.
28/F
Nem értelek, minek olyan célt kitűzni, amit nem tudsz elérni, mert fizikai képtelenség. Olyan, mintha egy nagy kalapáccsal magadat döngölnéd be a földbe.
Az a baj, hogy a fejeddel van a baj, ott kellene rendet tenni, nem a körülötted lévők hibásak.
Sajnos ha sportoló akarsz lenni,akkor olyan sportot kell választani,ahol nem kizáró ok a magasság.
Pl hiába akarsz kosárlabdázó lenni,nincs értelme.
Küzdő sportokban vannak súlykategóriák,ott nyilván az alacsonyabb súlyúak alacsonyabbak is.
De van sok olyan sport,ahol nem kizáró ok az alacsonyság,de hátrány.Illetve kevesek tudnak eredményesek lenni alacsonyan,lásd tenisz,a top 100 jelentős része 180 cm felett van.1-2 kirívó példa van,aki ilyen 170 körüli magassággal eredményes tud lenni.
A tenisznek semmi köze a fizikai erőhöz.Én harcos akarok lenni
Amúgy meg utálok labdázni
Milyen harcos, te szerencsétlen?
Vidd már ezt a gyerekes, szánalmas gondolkodást innen. Állj be a szalag mellé, aztán dolgozz, másra úgy sem vagy képes ennyi ésszel. A többiek próbáltak segíteni, neked egy sem volt jó. Alacsony vagy, igen, az is maradsz, sosem leszel nehézsúlyú harcművész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!