20 éves fiúként 166 cm magassággal átlag magasságú vagyok vagy fogadjam el hogy ez alacsonynak számít?
Minden kérdés alá odamész sírni?
10-es vagyok engem is irritál a sok ember közelsége ezért sem vagyok semmi közösségbe se nincs munkám még.. De nekem egy barátnő megváltoztatná az életem lenne miért felkelni, és az ha van melletted valaki aki megölel szeret elfogad, akkor az az önbizalmat is növelheti :) persze a szeretet sokkal többet ér mint az önbizalom.
18f
A magasságodon nem változtathatsz,a testalkatodon viszont igen.
Ha sportos,jó a tested,akkor a magasságod háttérbe kerül.
Még lehet valaki 180 cm,ha 80 kg és abból 10 kg zsírfelesleg.
Ez legyen a legnagyobb gond az életedben 🤣
De komolyan...
Hu banyek! Tehat azok a nok mind csitrik, akiknek nem jonnek be az alacsony pasik?!
Nekem sem. 168 cm vagyok, teljesen atlagos. Ferfiaknal ez alacsony. Ez persze nem azt jelenti, hogy lehuzhatjak magukat a klotyon. Nem egy alacsony ferfi ismerosom el parkapcsolatban! Nem az adott testhossz a hatrany, hanem a sok sok komplexus! Ezt a nok kiszurjak es nagyon visszataszito tud lenni!
Én 168 cm vagyok,és ez is alacsonyak számít.
Nem foglak ámítani,hogy nincs ezzel semmi baj,mert az alacsonyságnak bizony semmilyen előnye nincsen,csak hátránya.Lesznek bunkó emberek,akik szavak nélkül is lenéznek,vagy nyíltan megaláznak emiatt,humorba bújtatott szurkálódásokkal.Rosszul fog esni,de ilyenkor mindig az jusson eszedbe,hogy annak az embernek aki ezért lenéz,sokkal kevesebb önbizalma van,mint neked.
A lányok terén is nehezebb lesz a dolgod,szűkebb körből válogathatsz,ez az igazság.De nekem is van egy nálam alacsonyabb barátnőm.Szóval tudd,hogy kit érdemes kinézned magadnak,és akkor jó eséllyel nem esel pofára.
Fogadd el,hogy alacsony vagy,úgysem tudsz rajta változtatni.Sportolj,öltözködj igényesen,ezekkel tudod a külső jegyeidet kompenzálni.
Tegyuk felre, hogy a Kerdezo alacsony!
Mint irta igenytelen! Ha igenytelen vagy, akkor nem mind1, hogy hogy nezel ki? Nem kellesz senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!