Mi ez a fázás? Mindenki kabátban mászkál? Nekem pólóban is melegem van?
Figyelt kérdés
Nem is értem. Csak nekem van melegem 25 fokban? Vagy azért hiszik azt hogy fel kell öltözni mert azt írták hogy hideg lesz? Szerintem nincs is hideg.2019. okt. 11. 20:26
11/16 anonim válasza:
ha leadod a túlsúlyodat a 120 kilót, a zsírpárnáid nem fognak melegíteni.
12/16 anonim válasza:
Én pl.a nyarat nem bírom.Volt rá példa,hogy fürdés után kimentem a ház elé +5 fokban egy szál gatyában és esett a hó. Nem vagyunk egyformák.Viszont még életemben nem voltam náthás,megfázott. 60/F
14/16 anonim válasza:
Nem tudom, ezen csodálkozom én is. Lány létemre egyáltalán nem fázom pólóban és térdnadrágban, ahogy a párom sem. Reggel pedig lehet hűvös van ugyan, de inkább csak max egy pulcsit veszek fel és fázom egy kicsit (már ha fázom egyáltalán), mint délután rohadjak bele a kabátba, mint oly sokan. Ja, és nem vagyunk túlsúlyosak.
15/16 anonim válasza:
Kérdező vagyok.
Tényleg nem tudtok szöveget értelmezni. 25 fokról szólt a kérdés, ami nálam póló kategória.
Aztán jönnek a válaszok hogy hajnalban hideg van, járj hajnalban dolgozni, túlsúlyos vagy stb. És még fel is pontozzák.
Nem csak 1-2 válaszoló a hülye úgy látom.
16/16 anonim válasza:
Ha 0 fokban meleged van, akkor tényleg nincs rendben nálad valami, ezt nem bántásból mondom, van egy ismerősöm, aki nem érezte a hideget, konkrétan egy agyműtét segített rajta.
Amúgy én azért vagyok ilyenkor kabátban, mert reggel muszáj felvennem, utána meg lusta vagyok levenni és kézben cipelni. Annyira nem meleg, hogy ne tudjam elviselni.
Plusz vannak, akik fázósak, nem tudom, ezen mi ennyire felfoghatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!