Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek normális az, hogy...

Szerintetek normális az, hogy 27 éves múltam és valahol úgy érzem magam mint egy kiskorú lennék és még is úgy mint egy 90vagy még annál idősebb embet?

Figyelt kérdés
Folyton féllek szerintem nem egészéges félelem uralkodik rajtam az baj hogy nem dolgozok szerintem szüôleim nyakán éllek hataslma nagy hiba szerintem nincs barátnőm tehát igen ennyi idős korban kellene szexuális kapcsolatot létesíteni ,de valhogy még nem j=ott össze ez az egész üldözési mániám van sorolahtnaám életem során sok olyan ban volt részem vagy hogyan mondhatnám amiben nem keleet volan szerintem és ennek a tudata emléke létezése nehezíti meg a kifordulásomat a belső világomból

#barát #kaspcsolatok
2019. okt. 8. 23:23
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
jah akkor semmi proléma !!
2019. okt. 9. 22:53
 22/36 anonim ***** válasza:
71%
Milyen állatot rajzoltál? Mit eszik? Hol él? Melyik részén helyezkedik el a lapnak?
2019. okt. 10. 07:31
 23/36 A kérdező kommentje:
azt miért fotos ,.hogy melyik oldalon helyezkedik el a lapnak ??
2019. okt. 10. 12:14
 24/36 anonim ***** válasza:
71%
Először szeretném, ha megválaszolnád, ugyanis, ha leírom, hogy miért szükséges, akkor előfordulhat, hogy aszerint adod meg a választ, amilyennek érzed a helyzetedet, amilyennek látod saját magadat.
2019. okt. 10. 12:50
 25/36 anonim ***** válasza:
71%
Majd még teszek fel pár kérdést a rajzoddal kapcsolatban, csak első körben ezekre a válaszokra van szükségem.
2019. okt. 10. 12:51
 26/36 A kérdező kommentje:
Bal also sakrában rajzolnám majmot és fagyökeret eszik ezt rajzolnám !
2019. okt. 10. 14:28
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szépen köszönöm, utolsó kérdéseim a rajzodról

1. Erősebb vagy halványabb vonalakkal rajzoltad meg a testét?

2. A rajzodon néz valamelyik irányba vagy előre néz (tehát ha valaki nézi a rajzot, azzal szembe néz)?

3. A majmodnak rajzoltál bundát is?

4. A feje nagyobb a kelleténél?

5. A majomnak rajzoltál szemet és fület? A szeme és a füle nagyobb a megszokottnál?

6. Van neki szempillája?

7. Rajzoltál lábakat a majomnak?

8. Rajzoltál farkat a majomnak?

9. Ha farkat és lábakat is rajzoltál neki, azok szinte a fejébőn nőnek ki vagy külön rajzoltál neki egy nagyobb pocakot (arra volnék kívncsi, hogy a feje és a lábai között a majomnak mekkora részt rajzoltál, nagyot vagy kicsit)?

10. a majomnak látszanak a fogai?

11. Amikor a majom arcát rajzoltad meg, egy e,mber arcát próbáltad meg lemásolni?

12.Ha van farka a maomnak, az jobbra áll, balra áll, kunkorodik vagy inkább lóg lefele?

Ha megválaszolod, végeztünk is a rajzolós résszel és mondom, első körben mit lehet látni.

2019. okt. 10. 14:56
 28/36 anonim ***** válasza:

"Bal also sakrában rajzolNÁM majmot..."

"Nagyon szépen köszönöm, utolsó kérdéseim a rajzodról..."

Nincs rajz, nem érted?

2019. okt. 10. 20:12
 29/36 anonim ***** válasza:
És most adtál a kérdezőnek egy csomó szempontot, úgyhogy már így is úgy is reménytelen az egész. Eredetileg valószínűleg eszébe se jutott volna előre eldönteni, hogy erősebb vagy halványabb vonalakat használjon-e, de most felhívtad rá a figyelmét, hogy ez is szempont, úgyhogy most már - ha mégis nekiáll rajzolni - vagy direkt erősebb, vagy direkt halványabb vonallal fog rajzolni, vagy pedig direkt vigyáz majd, hogy se túl erősek, se túl halványak ne legyenek a vonalak. Azt viszont nem tudhatod, hogy ha anélkül kezdett volna rajzolni, hogy látta volna a szempontjaidat, akkor hogyan, mit, mekkorát, hova, stb. rajzolt volna.
2019. okt. 10. 20:17
 30/36 A kérdező kommentje:
Igen az a probléma ,hogy nem tudok rajzolni szerintem aban biztos lennék szem kilenne hangsulyozva és a gyökér a fagygökér f˝¨oleg ebben a másodikban is de így konkrétan nehezen tudok rajzolni nem megy ,de konkért kérdésekre válaszolok csak olvassák el amit eléobb írtam a sorjaim ! és végighalagtok mindenkit
2019. okt. 10. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!