Szerintetek normális az, hogy 27 éves múltam és valahol
úgy érzem magam mint egy kiskorú lennék és még is úgy
mint egy 90vagy még annál idősebb embet?
11/36 A kérdező kommentje:
elnézést helyzeteln írásért 21 századaot akartam mondani írni és témával eltérve jártam olyan helyen Biztosan halotta a híres Arnold Swarcenegger nevét mindeki lehet rosszul írtam sebaj ahol letegadta volan ,hogy testépíttő volt így kimerem jelenteni olyan helyen ahol az emberek olyan szinten maifesztálodntak hogy bujt volan az anyuka ölébe és igen szerintem létezik pokol nem csak egy tudatálapot hanem eg dimenzió egy szvéra azon belül pedig vannak létformák és övezetek sajnos kár volt 25 évesen 24 évesen ilyenekben belebonyolodnom meg olyanan nevetni és olyant írni amit nem szbadott volan azota is iszom a rútját már nagyon megbántam valhol de valami más ösvényen jártam én valahol máshol elég annyi hogy ugye van ezoteria én nem nagyon hiszek ilyenben valjuk be sok női pletyka terjed róla sok unalom nincs mással foglakozni de ugye mindeki hisz a sors vonalban ugye a tenyér ami van a emberben tehát a vonal na mostan van a jobb és bal tenyér a biológiai azonosíttó kodunk szem után a kéz ugye én ez megint egy másik lapra tartozik jo idelye foglakozok testépítéssel pontosaban bene vagyok valahogyan tehát nem vagyok rutinos arra akarok kilyukadni hogy rendesen lekopot az eredeti vonalom tehát ugye a sorsvonal a kezemen tudom őrültség de lekopott a rendes vonal és a jobb tenyeremen ez is érdeks egyik a férfi másik a job agy férfi agy női agy bal agyfélteke job agyfélteke és job twenyeremen keletkezet egy rövidebb vonal és " féllek ! nem e azon gyalogolok tehát a sors vonal nem e azt a utat járom ezt írást ki kelene nyomtani és egy szakembernek elolvasni mert engem megöltek tudom furán ahngzik de megöltek és ugyanazaokat áttéltem mint aki saját annyát és apját és mágneses mezéot teht amin éll létezik proviancia saktábla vagy tornác perem azt mágneses teret kidobta volan kigurította volan a mezejét a tegnegyélből mint ha kilépett volna tudom nagyon nagy őrület de így van mert kiadtam a kezemből egy telefonkészüléket pontosabban 2017 oktober vége fele egy telefont okostelefont ami tartalmazott két videot egyik ,hogy félek anyámtól igen megilyedtem saját anyámtól mert olyant tapasztaltam legnagyob elenségemnek se kívánom pontosaban olyant áttéltem sajáít butaságom miat és másik videó pedig egy fenyegető üzenet volt leveszem a fejed és egy vuláris szó egyik ismerősöm fel és mikor kiadtam kezemből olyan mint ha egész telepatikus mezőt amin egész életem során éltem morfikus mezőt adtam volan ki röhelyesen hangzik de azután kezdtem kicsit antiszociálodni de így van tehát én vagyok az aki bebizonyítota halál után a tudat tovább él azt mondtam videoban és előtte pedig voltam egy teljesen másik világban teljesen más helyen ahol olyan nyomor volt és olyan jajveszekelés hogy a legnagyob ellenségembenk sem kívánom nagyon hosszadalmas procedura lenne leínri pedig így van !!!
"Gyógyszereket írt fel? Ha igen mit és hogyan szeded?"
Miért? Felül akarod bírálni az orvosi előírást? :-O
Kérdező, a nemi életet hagyjuk. Előbb munkád legyen. Az majd hozza magával a sikerélményt, az önbizalmat, stb., aztán majd szépen lassan lesz párkapcsolat is. De munka nélkül ne hidd azt, hogy az majd megoldana bármit. Csak tetéznéd vele a bajt.
2019. okt. 9. 14:44
"Miért? Felül akarod bírálni az orvosi előírást? :-O"
Dehogyis!!!!!
Csak, hogy rálássak, hogy pontosan mi a helyzet a kérdezővel, hogy pontosabban rálátásom legyen a dolgokra nekem is és a többi válaszolónak és így segíthessünk neki.
2019. okt. 9. 16:01
14/36 A kérdező kommentje:
Jah felül akarom bírálni szemszál a gonosszal az mindekit ellenutasítsa isten haragját is már mondhatni így kár hogy nem írtam helyesen írást de valahol valmiben biztosan igazam van . Amúgy szedek szanaxot igen mint nyugtatot de sok mindent leírtam már az életemmel kapcsolatosan de nem mindent
Akkor tegyük meg az első lépést. Rajzold le magadat egy állat formàjában. Ha van lehetőséged, fényképezd le, ha nincs, akkor szimplán felteszek pár kérdést, ami alapján kielemzem a rajzod.
Nem kell, hogy műalkotás legyen, csak ragadj meg egy tollat, egy papírt és csináld.
2019. okt. 9. 19:15
16/36 A kérdező kommentje:
hát ez hataslma nagy hiba mivel sajnos nem tudok rajzolni ép ezaz baj így vonják ôle az ember pszihologiáját az én pszihologiám pedig az hogy köteles beiratni a pszihologust gyerekkeorban iksolába folyamatosan vizsgálva az eredményt és mentális beálítást de ez az én meglátásom csak
17/36 A kérdező kommentje:
Tegyen fel kérdést és én válaszolok rá !
"Rajzold le magadat egy állat formàjában. Ha van lehetőséged, fényképezd le, ha nincs, akkor szimplán felteszek pár kérdést, ami alapján kielemzem a rajzod."
Mióta tanulsz pszichológiát? Két hete?
2019. okt. 9. 20:27
19/36 A kérdező kommentje:
Nem tanultam soha pszihológiát ,de így mondom ha így kérdi mióta boncolgatom hát már lehet egy évtizede állat formájában rajzolok egy majmot tegyük fel ,de mondom nagyon rosszul rajzolok !
Nem tőled kérdeztem, hanem attól, aki elemezni készül a rajzodat...
2019. okt. 9. 20:51
Kapcsolódó kérdések: