Örülsz neki, hogy megszülettél erre a világra?
Jó dolognak tartod, hogy élettel ajándékoztak meg?
A kérdés fura, és nem igazán lehet rá válaszolni, de próbálkozni szabad. :)
Ez egy alapvetően szar oldal ilyen kérdéseket megválaszolni, mert úgyis lepontoznak, ha igen és fel ha nem.
Amúgy alapvetően nem gondolkozom ilyeneken. Úgy vagyok vele, ha már itt vagyok, akkor használjuk ki ezt a pár évet relatív jól, aztán lesz ami lesz. Úgy vagyok vele, hogy lehetne sokkal rosszabb is, van kezem, lábam, egészséges vagyok, van család, barátok, munkahely. Alapvetően a világ jobbik feléhez tartozunk és ezt ki kell használni.
Én elfogadom, hogy az élet mint olyan "értelmetlen". Nem céllal születünk, nincs felsőbb erő ami irányít, csak megcsinálnak minket aztán lehúzunk X évet.
Alapvetően rajtunk áll, hogy állunk hozzá a kapott időhöz és hogyan használjuk ki. Azon sírunk, mit nem kaphatunk meg, vagy inkább felfedezzük azt a millió más dolgot amit igen.
Nem..egy r.hadt rabszolgának vagyok szűlve, akinek SEMMI nem jön őssze,és ebben a világban egy normállis partnert se tudok szerezni aki nem banknak néz ,vagy játékszernek mint az összes barátom eddig.
Ugyhogy így sok értelme van.
Nem igazán tudjuk, hogy mi a létezésünk oka, ebből következik, hogy az értékét elég nehéz lenne fölbecsülni.
Ezzel szemben
mint szubjektum, örülök a létnek.
Hiszen semmi sem történik vaktában, hanem minden értelmes okból és szükségszerűség folytán.
Igen, i-g-e-n, IGEN, bár sokat kellett dolgoznom magamon, h ezért teljes a szívbőli hálát folyamatosan érezzem. Megtanultam a fejlődésem szolgálatába állítani a lehetőségeimet.
Köszönöm apámnak és anyámnak, hogy vállaltak (bár nem voltam tervezett gyerek, és a körülmények sem voltak ideálisan, sőt). Dolgozom azon, hogy magam is helyet biztosíthassak egy-két utánam következőnek.
---
Akik nem szeretnek itt lenni, azoknak üzenem:
ver A. Meg fogtok halni, nyugi. "Vége" lesz a szenvedéseteknek. Nem lenne érdemesebb megtanulni élni?
ver B. Lesz lehetőségetek az alsóbb világokba születnetek legközelebb. Aki ezt a helyet nem becsüli, nem kap jobbat.
Aki azt írja, hogy vele igazán semmi gond nincs, bezzeg a világgal milyen sok, az tisztítsa le a szemüvegét, de inkább vegye azt le.
Szép napot, és vigyázzatok magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!