Mit csináljak, hogy ne izguljak annyira forgalmi vizsgán?
Mit csináljak, hogy ne izguljak annyira?
Hát..... talán.... ne izgulj annyira. Csak kevesebbet.
Ohh bakkeeeer tenyleg erre nem is gondoltam h ne izguljak, jajj de jó, hogy mondod. Mostantól nem fogok izgulni :D
Nem pontozom le a valaszokat.
Tanulj meg vezetni... 😂
Nem amúgy poént félretéve velem is ugyanez a baj. Izgulok, nagyon, a vizsgadrukk nálam amúgy jó mert ilyenkor a precizitásra törekszem és ilyenkor nagyon jól teljesítek de nagyon gyorsan is kimerülök, 30 percig minden tökéletes, majd beüt a 35. perc és a rendszer teljesen összedől, azt sem tudom hol vagyok, ájulás szélén vagyok. Ezért is húztak meg kétszer is eddig. Semmi esetre se szedj be tudatmódosító szert, esetleg rágózz előtte, fuss egy-két kört (de ne sokat) hogy a szervezeted egy kicsit leadjon az adrenalinkészletéből. Jól be is kajálhatsz vizsga előtt mert a jóllakottság is nyugtat, de ne edd magad túl, ne legyél tőle rosszul. Ezeket tudom ajánlani, nem sok de lehet beválik valamelyik. Én is kipróbálom ezeket, aztán majd holnap jelzek, hogy sikerült-e vagy nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!