Romák! A fehéreknek van valami szaguk?
1#
Én mindig ugyan azt a szagot érzem romák körűl. Kicsit olyan, mint a megszáradt izzadság ami 1-2 napon az emberen marad, de mégis más.
Kicsit leírhatatlan.
Pl.: Ki akartuk adni a lakásunkat és megjelent 5 roma. Jól öltözöttek és tiszták voltak, de miután elmentek 1 órán át szellőztettünk, hogy ki menjek az a klasszikus roma büdös szag a lakásból.
Majd le is zuhanyoztam és átmosta az orromat, mert egy idő után arra gondoltam, hogy biztosan ott maradt meg a szag és a lakásnak nincs olyan illata.
Ugyan ezt a szagot érzem ha bármelyik romávan találkozok.
Ez nem rasszizmus ez tény. A fehér embereknek nem hiszem hogy lenne jellegzetes szaguk.
Szerintem a feltett kérdésed érdekesnek mondható,hogy barátságosan fogalmazzak,.ugyanis én például fehér bőrű romungro cigány vagyok apai részről,az édesanyám családja régi büszke kun-magyar és egy kicsit zsidó is,tehát rám lehetne azt mondani,hogy én igazi zsici(zsidó+cigány) vagyok,bár ezt a kifejezést már ritkábban használják a kifejezés rossz éle miatt is és eddigi tapasztalataim szerint vannak akik még sosem hallották ezt a szót,kifejezést,a zsidók ismerik,csak nem látják semmilyen létjogosultságát meg értelmét sem,a romák magyarul a cigányok pedig szintén ismerik,csak általában nagyon dühítőnek tartják.
Na,annyi a lényeg hogy szerintem a kérdésedre a legjobb válasz az,hogy a fehér mennyire gyakran tisztálkodik,mert ha tisztálkodik,akkor kellemes,jó szaguk tehát illatuk van,ha pedig nem tisztálkodik,akkor egyszerűen büdös a szaga.
Egyébként maga a szag szó magában olyan,hogy lehet jó is,akkor illat és lehet rossz is,akkor büdös,tehát ilyen szempontból egész jó a kérdés feltevésed,de ez most az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!