Képes vagyok a legtöbb fiú osztálytársamat csak a szaguk alapján beazonosítani. Jelent ez valamit? 17/F
Figyelt kérdés
2016. máj. 24. 20:00
1/11 anonim válasza:
meleg farkasemberré fogsz változni
3/11 anonim válasza:
Mi vagy te valami valami angol kopó?
4/11 anonim válasza:
Azt jelenti, a legtöbb fiú osztálytársad baromi igénytelen lehet.Az gáz, ha valaki úgy bűzlik, hogy már szagról is azonosítani lehet.Nekem vannak ilyen szomszédaim.Egyik kocsmától, másik pörkölttől, harmadik izzadtságtól szokott bűzleni.Sajnos csak szellőztetéssel lehet ez ellen védekezni.
5/11 anonim válasza:
Velem is pontosan ez a helyzet,en nem az igenytelenseguk miatt vagyok kepes beazonositani, mindenkinek van egy "sajat illata" vagyis ezt vettem eszre, nem parfum vagy ilyesmi, a bore illata alapjan, es mindenkinek mas, es tenyleg, enis kepesvagyok oket beazonositani szaglassal:D
7/11 anonim válasza:
Jelentkezz a rendőrségnél,fogsz kapni melót ;-)
8/11 anonim válasza:
Jó az orrod. Bár változó. Testszag vagy parfüm alapján azonosítasz?
9/11 anonim válasza:
Én is betudom a cigányokat azonosítani szag alapján.
10/11 anonim válasza:
Volt egy cikk, amiben az anyukák ismerték fel a kisbabájuk szag alapján. Egyébként állítólag a nőknek jobb a szaglásuk, de ez csak annyit jelent, hogy neked átlagon felüli. Én csak családban tudom így megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!