Közöttetek is van ilyen fagyosszent, vagy velem van baj?
Figyelt kérdés
Igaz reggel sokat kellett várni 5 fokban buszra, de egy levelezős fősuliban nem tudok átmelegedni. Hiába húztam garbót és kardigánt, egész nap kabátban vagyok, pedig ilyen [link] vastag. Így sincs melegem2019. okt. 5. 10:54
11/15 anonim 

válasza:

Nagyon vekony vagy, lehet be vagy aludva, azert dideregsz..:) En is olyan vagyok mostanaban, pl beulok oran vagy, vagy valahol csak ulok hallgatok, kicsit betompulok, utana meg fazom ha megyek valahova.
12/15 anonim 

válasza:

Ja es egyel, igyalvegy meleg teat cagy kakaot. :)
13/15 anonim 

válasza:

Szerintem semmi bajod, egyszerűen csak ilyen típus vagy, ahogyan én is. Nyáron érzem jól magam, amikor 25 fok felett van a hőmérséklet. Pedig én is mozgok, és eszem, iszom rendesen. Gyerekkorom óta fázós vagyok, hidegek a lábaim, kezeim. Otthon is kell vastag zokni, meg garbó vagy kendő, mert ha a lábam vagy a nyakam fazik, akkor mindenem.
14/15 anonim 

válasza:

Jelen, de nekem alapból alacsony olykor a vérnyomásom plussz a pajzsmirigyenmmel is rosszul működik.
Úgyhogy nem vagy egyedül :D
15/15 anonim 

válasza:

Ez sajnos nagyon alkatfüggő, nem tudom, mi alapján dől el, hogy ki mennyire fázik/van melege.
Első példa én: teljesen rendben vagyok fizikailag, nincs túlsúlyom, mozgok, eszem rendesen, nem vagyok fázós. Télen is gyalog járok melóba, bőrdzseki-pulcsi nekem elég. Cserébe 20 fok fölött már izzadok, 25-től meg haldoklom. Ja, a lakásban amúgy 30 fok van, mert agyonfűtenek, mégsem szoktam hozzá és lettem fázósabb.
Másik kolléganőm, pont fordítva, ő 25 fok alatt fázik, még csak nem is testsúlyfüggő, mert volt 110 kilós is, azt mondta ugyanúgy didergett, mint most 65 kilóval. És egészségesen él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!