A jövőbeli terveid között szerepel-e öngyilkosság, vagy semmi pénzért nem dobnád el az életed?
Figyelt kérdés
Én jelenleg úgy vagyok, hogy van még néhány dolog amit szeretnék megcsinálni, ha már itt vagyok, aztán vége.2019. okt. 4. 21:50
11/18 anonim válasza:
Sosem értettem ezt az öngyilkosos dolgot! Mindenki, aki úgy érzi, hogy maga alatt van, gondoljon bele abba, hogy minden változik.Minden embernek vannak az életében szar napjai/hónapjai,senki sem kivétel,de túl kell élni, mert annyi minden van, amit még nem éltünk meg.Édesanyám elvesztése miatt rohadt egy évem volt, de segítséget kértem és kaptam is. Jól vagyok, megelégszem avval, amit kapok az élettől illetve elfogadom azt, amin nem tudok változtatni. Amin meg tudok változtatni, azon változtatok és nem picsogok.Fel a fejjel, melózzatok, egyetek jókat, utazzatok, menjetek el futni, hallgassatok zenét,járjatok el sétálni, moziba, színházba, főzzetek, csinosítsátok a házatokat, kertészkedjetek, beszélgessetek egymással, a szomszéddal, keressetek társaságot, üljetek össze a családdal, menjetek át a szüleitekhez, bontsatok ki egy üveg bort/sört egy fáradt nap után, egyetek egy süteményt, takarítsátok ki a lakást, gyűjtsetek gesztenyét, nézzetek meg egy filmet, kuckózzatok be a tv elé,'csesszétek' el a hétvégét semmittevéssel, aludjatok nagyokat, szeressetek! Nyilván mindenki a maga lehetőségeihez mérten tudja ezeket megvalósítani, de mindenkinek szívből kívánom a legjobbakat!
12/18 anonim válasza:
És Tamara varázsütésre mefgyógyította az összes depresszióst!
Nahát, hogy ilyenek nekem nem jutottak eszembe magamtól!
13/18 anonim válasza:
Ha minden kötél szakad, utolsó lehetőségként tekintek rá. A közvélekedéssel ellentétben hihetetlen bátorság kell hozzá.
14/18 anonim válasza:
Én pedig lassan 19 leszek, de a magány miatt azt hiszem már azt sem fogom megélni. Kevés az elfogadó lány, akárhogy próbálok nyitott lenni sehogy sem akar összejönni, pedig nem valami bulis ribit akarok aki szétteszi akárkinek, hanem egy aranyos kedves lányt akit lehet ölelgetni, de hát reménytelen a dolog :')
18f
15/18 anonim válasza:
Én azt gondoltam, hogy 2020 előtt öngyilkos leszek. Már október van, szóval már egyre kevésbé gondolom ezt. :D Viszont hosszútávon így szeretnék meghalni, mert számomra elviselhetetlen a gondolat, hogy nem választhatom meg a halálom időpontját (öngyilkosság esetén nyilván megválaszthatom). Ez beteges? 24/F
16/18 anonim válasza:
Ha a szüleim egyszer meghalnak és magam maradok, akkor több mint valószinű. Pedig sajnos így néz ki a dolog egyelőre.
17/18 anonim válasza:
14-es vagyok, 16-os ismerős amit mondasz
18/18 anonim válasza:
Igen minél hamarabb, túl sok jó nem szerepelt az életemben, csak kiskoromban, erről javarészt magam tehetek, mert nem tanultam jól, rossz társaságban éreztem jól magam stb. Anyámék nem ilyen életet akartak nekem, nem is vagyok már régóta jóban velük, bár itt lakom, szerintem hamar elfelejtenének ha kinyirom magam, remélem nem lesz senkinek nagy fájdalma. 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!