A jövőbeli terveid között szerepel-e öngyilkosság, vagy semmi pénzért nem dobnád el az életed?
Semmi pénzért!De jó is lenne teázgatni
a nappaliban a feleségemmel,még a gyerekek sütik a karácsonyi vacsorát,az unokák pedig mesélik hogy mi volt az iskolában és óvodában.Labdázni egy Papilon kutyussal,tévézgetni nap mint nap.
Nekem lett egy ismerosom mondhatni rokonom ongyilkos.
Hulye hogy megtette. Kb ez a velemenyem.
En ugy vagyok vele hogy az elet nem csak az anyagi javak megyzerzeserol szol... innentol kezdve meg barmi gebasz tortenik, abbol is lehet tanulni nem csak egobol nyavajogni hogy NEKEM. De szar... :D
Zarojelben, baromi bena dolog ha egy ember ennyire fel az elet negativ oldalatol, a szenvedestol. En nem felek. Sot ha szenvedek azt is elvezem mert ÚGY állok hozzá, hogy ez is az epulesemet fejlodesemet szolgalja.
Ha magamra maradok akkor azert hogy elgondolkozzam azon miert tortent igy. Ha csoringer vagyok akkor azert. Rohanni a halalba, konyorgom minek? Jon az magától. Es egyebkent attol sem kell felni. De aki nem tiszteli az eletet, az nem is erdemelte meg. Sajnalom max hogy ilyen hulyen fogta fel az életét, és az egoja, érzelmei irányítják. Ez viszont oltari keves... aki ezen mem tud tullepni akkor az tenyleg csak szenvedve szenved... szar lehet. Mit mondjak. Szar lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!