Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti ismertek rendes romákat?

Ti ismertek rendes romákat?

Figyelt kérdés
Én egyet csak, igaz ő csak félig az, de egyetemre járt, most dolgozik ,munkatársam, tiszta, ápolt csaj. Inkább csak magyarokkal lóg együtt. 24N
2019. okt. 2. 17:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

Igen ismerek többet is,van aki egyetemre jár, van olyan aki dolgozik és olyan is aki a legalja munkát végzi de még is nagyon rendes,de olyat is ismerek aki nagyon sunyi és inkább jobb vele nem vitatkozni,jól ki ismertem már őket iskolai éveimben,szóval le tudom szűrni ki mond igazat és ki nem,emlékszem arra is hogy egymástól lopkodtak a suliba 1 évben, nyilván ők másodikban már nem jöttek tovább,volt amikor úgy ki zsebelt hogy észre sem vettem aztán ő szólt hogy itt telóm,kicsit el tértem.

21F

2019. okt. 2. 19:29
 12/18 anonim ***** válasza:
4%
Az egy eset ami nemn tömegével jellemző ránk , de az írastudatlanok iskolázatlanok gyerekprostik 60as iq herbálosok ezrei tőlük származnak . Elég ostobák vagytok hogy egy pár eset miatt magatok ellen véditek a csűrhét , azok nem teszik hogy kiållnak a magyar védelmében .
2019. okt. 2. 20:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, néhányat. Egyszer egy roma férfi “megmentett” egy magyar zaklatótól az utcán. Szaktársaim között is van rendes roma lány.
2019. okt. 2. 20:40
 14/18 Úgysetudodkivagyok ***** válasza:
3%
Egyszer egy Sci-Fi regényben olvastam róluk
2019. okt. 2. 20:50
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt pár tanárom, akiktől lehetett tanulni.
2019. okt. 2. 21:29
 16/18 anonim ***** válasza:
21%

Max egyet.

A legtöbb primitív egysejtű.

2019. okt. 2. 22:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen, 4-et. Egy egy régi barátnőm, hárman tesók, a lány a főnököm, a két fiú közül az egyik meg a legjobb fiúbarátom (szinte olyan, mintha nekem is a bátyám lenne), a harmadik meg a valaha volt kedvenc munkatársam.
2019. okt. 3. 05:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, fogjuk rá. Magyarokkal is ugyanez a helyzet.
2019. okt. 3. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!