Ti ismertek rendes romákat?
Többet is, egyetemről, munkából, és a környéken élő roma családok közül is.
Tudom, hogy nem könnyű, de végre nem a nemzetiség, hanem a tényleges viselkedés alapján kéne ítélni, magyarok között is van egy hatalmas réteg, akik semmivel sem jobbak, mint a sokak által keitizált életmódot folytató romák (tapasztalatból mondom).
#5 Szomszédban kamasz lány szült, 10-en éltek egy kis házban, télen minden nap fát vágtak, egyébként artikulálatlan módon üvöltöztek, és hangosan hallgatták a zenét. Magyarok voltak...
Rengeteg a magyar proli, a keményvonalas suttyó, akik nem különbek. Csak egyesek próbálják elhitetni, hogy mennyivel felsőbbrendű dolog magyarnak lenni, nem baromira nem az.
Gyerekként borsod megyébe jártam nyaralni nagyimékhoz. A focipályán a cigányokkal játszottunk egész nap unokatesómmal.. Elmentünk bandázni, strandra stb. Semmi atrocitás nem volt. Ott laktak a falu szélén és cigiztek meg ittak 11-12-13 évesen. Ez fura volt de teljesen jól éreztük magunkat velük.
Itt Budapesten más a helyzet. Futottam már bele kötekedő szemét szar alakba. De ilyen a magyarok közt is sok van.
Igen.
Magyarok többen vertek át, mint romák. És nagyon szemét, aljas módon.
Kedvencem, amikor ilyen alja magyarok hiszik magukat felsőbbrendűnek romáknál, és azt hiszik, emiatt bármit megtehetnek, mert fehér a bőrük. Ők nem romák.....
Nem, utolsó kullancsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!