Ti is ismertek olyan embereket, akiknek baromi könnyű alibi munkahelye/szakmája van mégis tök laza/nyugodt élete van? Mit kell tudnom, hogy én is ilyen legyek?
Nem mégis, hanem ok-okozat...
A közszféra nagy része pl pont ilyen.
De megválaszoltad, műkörmös, legyél műkörmös.
Vagy írd meg mihez értesz, akkor könnyebb tippet adni
"Hát akkor legyél műkörmös, mi tart vissza?"
Az, hogy pasi vagyok.
#4, 6: És ti ismerősön keresztül/protekcióval kerültetek be?
"Vagy írd meg mihez értesz, akkor könnyebb tippet adni"
---Igazából semmihez. Informatikusnak tanulok, de évek óta csúszok vele és nem is érdekel a szakma.
Szia!
Én rendőr voltam, 2 eves okj, 2,5 ev melo utan eljottem vagyonőrnek.
Ritka(!!!),de kifogtam egy olyan helyet ismertsegek reven, ahol 0 stressz van, 24 orazok, abbol 8at atalszom, lassan fekszem is :D, hetkoznap vannak bent dolgozok, akkor nagyobb a fegyelem, de valójában telozok vagy tanulok egesz nap. Hetvegen ps, filmezes, meg hetkoznap estenkent is, ejjel alvas ugye. 2 kilo folott keresek havi 8 nappal. Es be van jelentve. Unnepnapokon dupla vagy akar tripla, szabadsagok rendesen kifizetve (ki se veszem oket, csak habi napokra mikor amugyse lennék bent), kafeteri vagy egyeb nincs, de sztem ez eleg. Persze ennel van fentebb, de sokan 22 evesen ezt nem mondhatjak el magukrol.
Sok a bejelentes nelkuli meg forintos hely, szvl kell kis mazli, de azonkivul meg lehet csipni nem egy ilyen nyugis es alvos melot (irodahazak, különböző objektumok, gyarak telephelyei).
Szerintem 3 lehetőség van:
1. Szüless jó helyre. Vannak olyan ismerőseim, ahol a szülőknek jók voltak az anyagi lehetőségeik és/vagy kapcsolataik, ezért simán elintézték az utód életét. Vagy fogj ki pénzes valakit. Az egyik ismerősöm összejött egy gazdag férfival, megcsinálta a műkörmös dolgot, kapott tőle egy szalont. Bumm, nem kell még a bérleti díjra sem költenie és nem szakad meg.
2. Csinálj meg egy kelendő szakmát, diplomát, bármit. Pl. gépészmérnökként kilehet fogni pár órás melóhelyeket.
3. Legyél szerencsés és találj jó helyet. Van olyan ismerősöm, aki tök véletlenül került be egy hotel recepciójára, jó fej a főnök, alig van vendég és dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!