Miért van az, hogy az emberek azt hiszik, hogy könnyű életem van?
sehogy,nem kell megfelelni nekik,nem durván de ott kell hagyni őket.
engem pl a héten azzal sokkolt legalább 5 ember,hogy ő vagy a családtagja halálos beteg és ilyen meg olyan kezelésre jár meg műtötték.
na most egy ilyennél köpni nyelni nem tudok,plusz eleve a sza-r vigyáz állásba kerül bennem az ilyesmitől,mert szörnyű belegondolni ebbe,főleg a magyar egészségügy mellett ami egy lepusztult vágóhíd ahol semmit nem jelent az emberélet és szinte lottó 5össel egyenértékű aki megéli betegség nélkül a 75öt.
úgyhogy a közlés után nekem 1 perc múlva hűlt helyem és lelépek,nem akarom ezeket hallani és főleg nem ennyire intenzíven szinte napi szinten.
"Ezek után tényleg zokon esik, ha az emberek azt mondják, hogy 'majd ha felnősz megtudod' miközben ők nagyrészt csak vizsgán buktak meg, mikor ilyenekről beszélünk. "
Ők se tudják, mi zajlik benned, te se tudod, milyen az ő belső világuk és mégis kölcsönösen következtetéseket vontok le egymás életéről. Ebből az idézett mondatodból legalábbis az következik, hogy te is ezt csinálod.
Az emberek egy része szereti túllicitálni a másikat, még a bajból is. Nem kell panaszkodni, tényleg felesleges. Mondd azt ilyenkor, hogy "Hidd el, nekem se mindig jó az élet, de igyekszem pozitívan hozzáállni és a legtöbbet kihozni belőle." Nem fognak tudni mit kezdeni vele, mert valószinű, hogy nem tudják, milyen a pozitív hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!