Ti is ismertek olyan embereket, akiknek baromi könnyű alibi munkahelye/szakmája van mégis tök laza/nyugodt élete van? Mit kell tudnom, hogy én is ilyen legyek?
Ismerek, de a körmösöm pont nem tartozik ide. Vállalkozó, az adó fix, de bevétele csak akkor van, ha dolgozik.
Én a kamu betegektől vagyok rosszul, akik munka mellett(!) még a rokkantnyugdíjat is kapják. Úgy, hogy közben semmi bajuk.
4-es vagyok-
Nem volt se ismerős, se protekció.
Olvastam, hogy munkaerőt keresnek. Bementem, és rákérdeztem az állásra. A főnökkel beszélgettem, főleg, hogy melyik a kedvenc autóm, mennyire vagyok barátságos stb. Olyan fél órát dumálgattunk, majd kérdezte a főnök, hogy holnap tudok jönni reggel 8-ra? (igen, miért is ne?) Akkor hozzak önéletrajzot, és megbeszéljük a többit. Másnap megbeszéltük a fizetést (ami nagyon szép kis összeg, nem panaszkodom) és már dolgoztam is. Azóta is ott dolgozom. Amikor elkezdtem csak 1 lány dolgozott ott, de még felvettek utánam pár hónappal még 1 lányt. a negyedik olyan 1 évvel később jött, de ő az aki most lépett ki, mert lediplomázott. ÍGy négyen nagyon jól elvoltunk, és így alakult ki köztünk a munkahelyi "lazasság" Jó volt, mert ha valamelyikünknek dolga volt, vagy csak nem volt kedve jönni, akkor is beírtuk, hogy ott van. Mert később nekem vagy a másiknak is voltak olyan napjai amikor nem volt bent, de mégis bent volt..Főnök nagyon jó fej, a cég működik ( azért dolgozunk rendesen) a vendégek elégedettek. Ja, itt tanultam be mindent, addig foglamam sem volt, hogy máködik egy ilyen cég. Sajnos most cska hárman vagyunk, így most nehézkés, hogy ki hogyan intézze a dolgát.
"Csinálj meg egy kelendő szakmát, diplomát, bármit. Pl. gépészmérnökként kilehet fogni pár órás melóhelyeket."
Egyetemen sz**ni (jó lehet másnak gyerekjáték, de nekem szenvedés) min. 3,5 évet minden csak nem alibizás és könnyű karrier. Meg ha ilyen végzettségem lenne (sansz persze 0 rá), akkor már nem alacsonyítanám le magamat pár órás alibizéssel, hanem fejleszteném magamat. Az alibi munka nálam nem fél össze a diplomás végzettséggel, mert 6 éve vagyok egyetemista és még most se lett meg a diplomám.
"Vagy írd meg mihez értesz, akkor könnyebb tippet adni"
---Igazából semmihez. Informatikusnak tanulok, de évek óta csúszok vele és nem is érdekel a szakma.
Akkor meg puncs.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!