Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen bunkó velem a...

Miért ilyen bunkó velem a kozmetikus? Már majdnem rángatóztam az idegtől mikor ma nála voltam.

Figyelt kérdés

A szempillámat szoktam hozzá járni megcsináltatni, nem is olcsón, 3 hetente és 7 ezer forintot elkér egy alkalomra.

Ma korábban érkeztem, erre ő:

-Jaj ne, te már itt vagy? Most lenne időm enni! Mindig késel bezzeg most tudsz hamarabb jönni.

Mondom tőlem egyen, nem kell elkezdenie, csak most tudtam ideérni.

Nem tudtam mire vélni.

Szép lánynak tartanak, de ő még egyszer sem dícsért meg, amivel nem lenne gond, csak amíg ott vagyok mindenki mást hallgatok, hogy pl. NEKI szép a szája, és ezt így kihangsúlyozza.

Egyetemre járok, szerencsére jó anyagi körülmények között élek.

Kérek időpontot, hogy mondjuk egy bizobyos nap nekem csak délután jó mert dolgom van,

Erre ő: Mások dolgoznak, ne vedd el a délutáni alkalmakat te aki úgyis mindig ráérsz?

Hát beszarok komolyan :D Szerintem egy 300 ezret már biztos otthagytam nála.

Mi baja van?

Ti váltanátok?

2019. szept. 30. 19:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem a kozmetikus csak nem szereti a nagyarcú plázamacskákat és megengedhette magának, hogy kiutál egy irritáló vendéget.
2019. okt. 1. 00:00
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Én jó bunkón elköszönnék tőle, leértékelném ahol lehet, és keresnék mást
2019. okt. 2. 20:44
 13/13 anonim válasza:
25%
Én szakmabeli vagyok, egyre többet hallom, hogy a kozmetikusok szidják a vendégeket, ez nagyon durva. Ehhez a szakmához sok alázat kell, mindenkeppenz magad elé kell helyezned a vendéget, én sosem tudnék így beszélni egy vendégemmel sem. Válts pillást AZONNAL.
2019. okt. 4. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!