Szerintetek mikortol szamit valaki r***bnacnak?
Szerintem mindenki öltözködjön úgy, ahogy akar meg szexejen annyit, amennyit akar.
Férfiak miért nem aggódnak sose azon, hogy mikortól számítanak hímr-ngyónak?
Viselkedésre inkább.
Megcsalás.
Ha kihasználja a másikat,pl. Szex miatt. Azt hiszem leírtam pár napja mit jelent.
Öltözködésre egyáltalán nem. Az öltözködés csak feltűnési viszketettség,illetve szexuális figyelemfelkeltés. Szereti ha felfigyelnek rá a pasik. Ezzel szerintem nincs gond. Ha szexkapcsolatai vannak az sem ribiség. Vagy ha váltogatja a szexpartnereit,az sem. Ha egy szűz férfit lenéz és egyenesen undok vele akkor erkölcstelen,és buta.
Aki tudatosan csinálja.
Külsőleg direkt kihívóan öltözködik,hogy mindenki megbámulja. Nem egy konkrét személy figyelmére vágyik, hanem mindenkiére, aki térben es időben egy helyen van vele. Aki elvárja, hogy mindig ő legyen a legszebb, legcsinosabb, legszexibb, stb. Ez feltűnési viszketegséggel és felszínességgel is párosul. Illetve aki télen nem tud évszaknak megfelelően öltözni,nyáron pedig túlságosan sokat mutató/abszolút semmit nem takaró ruhát visel.
Belső tulajdonság/viselkedés nekem nem az, akinek szexkapcsolatai voltak, vagy vannak, vagy több férfival is volt. Sokszor az ember csak később jön rá, hogy milyen a másik, nem feltétlenül derül ki minden egy két hónap után. Nálam az r.bancos,amikor valaki tudatosan cserélgeti a partnereit, hogy minél több legyen, nem törődve a másik érzéseivel. Akinek az egojat növeli egy újabb numera,akinek nincs szüksége egy férfira, csak akkor, ha szexre van szüksége. Aki csak használja a másikat, akár anyagi, akár érzelmi tekinteben, vagy amig érdekében áll.
Összességében szerintem ez egy nagyon komplex jelentéssel bíró szó, nálam ezen tulajdonságok összessége az, ami a r.banc szóból eszembe jut.
Az öltözködés nem meghatározó szerintem. Lehet egy szolidan öltöző nő nagyobb ribi mint aki sokat mutat.
Viselkedésre szerintem az a ribi aki mindenkinek játssza az eszét, flörtöl miközben kapcsolatban van/kihasználja a párját, csak az anyagiak miatt van vele, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!