Hölgyeim, uraim! Nektek számít valamit a párotok múltja?
EZ elég sok mindentöl függ.
Az nem érdekel, hogy hány barátja/barátnöje volt korábban, de az igen, ha biszex, mert az zavarna.
Az esm lényeges, hogy korábban bulizott vagy sem, illetve mennyit, de ha függö volt, azt tudnom kellene szerintem.
Azt is fontos lenne tudni, ha van gyereke az elözö vagy alkalmi kapcsolatokból, mert ez nem mellékes dolog.
Emellett ha a törvénnyel volt konfliktusa, azt is sezrintem el kellene mondani.
Tehát nem lehet sem egyértelmüen igennel, sem nemmel válaszolni.
Ami hatással lehet a kettönk kapcsolatára, arról kellene beszélnie, ami nem befolyásölhatja, arról nem feltétlen.
5-ös!
Igen..jól leírtad, de engem azért az zavarna,hogy miért nem beszél a múltbeli kalandjairól,kapcsolatairól. Így jogosan gondolhatom azt,hogy a mai szuper interaktív világban még talán kommunikálhatnak is.Ha már a párom elmondja,hogy voltak kalandjai előttem,akkor a személye kilétét is tudni szeretném. A másik dolog.. az exek, vagy ha csak 1db ex mit keres a facebook ismerősei között és néha néha miért kell lájkolni? Erre meg azt válaszolná,válaszolta,hogy velem van, és engem engedett a házába,velem kel,fekszik engem vállalt fel és nem mást!
Az 5-ös vagyok újra.
Az nem érdekel, hogy kik az exek, ugyanis ök tényleg a múlt.
Az sem zavar, ha valamelyik vagy akár több ex is ismerös, és tartják a kapcsolatot, elvégre attól, hogy nincsenek együtt, még ismerik egymást. Az exekre féltékenykedni a lehetö legostobább dolog, ök már tényleg a múlt, és valószínüleg okkal.
nEkem sokkal nagyonn problémát jelentene egy olyan ember, aki a régebbi kapcsolatait kitörli teljesen az életéböl, mert akkor nem is igazán voltak fontosak, és akkor igen nagy az esély, hogy én sem számítok neki emberként sem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!